Bocsánat, hogy a nagy többséggel ellent mondok, de ma már sajnos én tűnök ufo-nak, mert mást tapasztalok és ki merem mondani, amit tapasztalok.
A lényeg: az internet explorer valóban antiszabványos, fejlesztéseknél vacak egy jószág, de nekem mindig a leggyorsabb volt, és ma is az. Az ff a császár, de sajnos kezd nagyon memória zabáló és nehézkes lenni, amit időről időre a gárda javít, de sajnos nem teljes sikerrel. A chrome a legszebb, eléggé gyors és logikus, szabványok szempontjából nem tudom, mit tud, de tény, hogy iszonyatosan le lehet fagyasztani még egy clean install után is, nem úgy mint az explorert, aminek tiszta gépen nincs gondja (kivételek mindig lesznek, valaki biztos szív vele így is). Az opera annyira illogikus és nem áll kézre, hogy nagyon keveset használtam, az apple üdvöskéje (Safari) pedig úgy sz*r ahogy van, össze vissza fagy és így megbízhatatlan, nem haszánlom (valszeg pc-n nem érzi magát jól, de apple.ön is fagy gazdái szerint).
Szóval a "Microsoft szar" "Apple jó" "FF jó" "ie szar" jellegű megnyilvánulásoknak - csak azért, hogy pazaroljuk a helyet a többiek elől - nincs értelme.
Ez kizárólag a saját, szubjektív véleményem, és bocsánat, ha megsértettem valakit. Azok nézzenek tükörbe, ha már megnyugodtak és gondolják végig, miről is írtam. Köszönöm, hogy elolvastatok!