52
-
#12 IE gyors? És miket próbáltál mellette?:D
Nézd meg a Chromeot vagy az Operát, százszor gyorsabb és kényelmesebb (főleg az utóbbi a kényelmet illetően). FF sajnos mára borzalom lett. :( -
azolee #11 Sziasztok!
Bocsánat, hogy a nagy többséggel ellent mondok, de ma már sajnos én tűnök ufo-nak, mert mást tapasztalok és ki merem mondani, amit tapasztalok.
A lényeg: az internet explorer valóban antiszabványos, fejlesztéseknél vacak egy jószág, de nekem mindig a leggyorsabb volt, és ma is az. Az ff a császár, de sajnos kezd nagyon memória zabáló és nehézkes lenni, amit időről időre a gárda javít, de sajnos nem teljes sikerrel. A chrome a legszebb, eléggé gyors és logikus, szabványok szempontjából nem tudom, mit tud, de tény, hogy iszonyatosan le lehet fagyasztani még egy clean install után is, nem úgy mint az explorert, aminek tiszta gépen nincs gondja (kivételek mindig lesznek, valaki biztos szív vele így is). Az opera annyira illogikus és nem áll kézre, hogy nagyon keveset használtam, az apple üdvöskéje (Safari) pedig úgy sz*r ahogy van, össze vissza fagy és így megbízhatatlan, nem haszánlom (valszeg pc-n nem érzi magát jól, de apple.ön is fagy gazdái szerint).
Szóval a "Microsoft szar" "Apple jó" "FF jó" "ie szar" jellegű megnyilvánulásoknak - csak azért, hogy pazaroljuk a helyet a többiek elől - nincs értelme.
Ez kizárólag a saját, szubjektív véleményem, és bocsánat, ha megsértettem valakit. Azok nézzenek tükörbe, ha már megnyugodtak és gondolják végig, miről is írtam. Köszönöm, hogy elolvastatok! -
#10 Remélem, hogy a forradalmi újítás a szabványok támogatása lesz végre :) -
barii #9 szerintem az van a firefoxal, hogy a google már nem pénzeli őket annyira, mint eddig, mert van sajátjuk. de ezt csak én találtam ki
amúgy
roliika
lesz... most fog megjelenni 3.6, aztán 3.7, és 4.0ban lesz, ha jól tévedek.
én is azt szoktam mondeni, hogy legyen verseny, de csak akkor, ha én választhatok, és a más hülye választása miatt nme nekem kell szívnom:
-css,
-felhívnak, hogy x y oldal (semmi) nem mukodik, kiderül, hogy ie alatt, de ff alatt minden jó
-stb -
Justil #8 nálam az ff nem szokott összeomlani, azt viszont nem értem miért kell ilyen mértékben bloatwaresíteni :( -
roliika #7 Hát ami szar az szar. Mondjuk FF is hát kezd érdekesen működni. Nem bírom megérteni, hogy az ablakokat miért nem bírják végre külön szálba írni. Meg túl sokszor omlik össze az FF.. IE stabilabb, viszont legalább lassabb. :D -
#6 Az a baj, hogy a versenytársak mögött való kullogás nem nagyon ösztönzi a többi versenyzőt hogy ne lustuljon el :) -
zsottya #5 Fura, én is hasonlót álmodtam gazelle néven :D
Amúgy nekem nem lenne gond hogy van explorer, csak az a baj hogy b*szik rá a szabványokra így sz*pás van a fejlesztéskor mindig.... -
#4 Elnézést, de nem arról volt szó, hogy a ms következő böngészője valami forradalmi új cucc lesz, az ie-sorozatot pedig felhagyják? Vagy ezt csak álmodtam? -
tricky #3 egyet értek veled.
én eddig se használtam és ezután se fogom, max kényszerből windows update-nél, de semmi többre !!! -
vitus #2 Mindenkinek! Nem baj ez, minél nagyobb a választék annál jobb. Legalább fennmarad a verseny és nem lustulnak el a többiek sem. -
Zoliz #1 Minek? Kinek?