mint néző és mint \"színész\"
  • Dante73
    #874
    Vagy Te nem vagy fordítva bekötve, vagy én is úgy vagyok.
    És, azt hiszem, sikerült a probléma lényegét megragadnod. Valóban, én is kiakadtam az említett South Patk epizódon, mennyire bigott, álszent világot mutat be. Gondolom, ezért is készült.
    Továbbmennék, (nagyon off, amiért elnézést) Néger - Afro-Amerikai, Cigány - Roma. A két szópáros ugyan azt jelenti egyenként. De lecseréltük a szavakat, mintha azokkal lenne gond, nem a mögöttes gondolatokkal... Elkepesztő, számomra ez a mértékű strucc politika. Ugyanis nem a négerrel, nem a cigánnyal, nem is a szavakkal van a gond.
    Vagy egy reklámot is meg lehet nézni; Szép emberek vigyorognak, hogy ez most mennyire jó nekik. Holott egy borotva, egy tampon, vagy más, teljesen lényegtelen apróság az "örömforrás".
    Azaz az értékrend, amivel bombáznak nap, mint nap, teljesen hamis, és félrevezető. És garantálom, hogy EZ az az ok, amiért iskolai lövöldözések vannak, nem a CoD6, és ezért van az, hogy sok 14-16 éves gyerek él (nem normális) szexuális életet, nem a pornó miatt. Hanem mert elhiszi, hogy amit a TV-ben lát, az a jó, az a valóság. Pedig SOHA nem az. Még a híradóban sem.

    Yeltzin!
    Kamera előtt a pornós pár is üzekedik, nem szeretkezik; Azt mutatják meg, amit szerintük el lehet adni, nem azt, ami a hálószobában történt előző este.