tsw
  • MerlinW
    #2370
    "nem tervezek orrvérzésig dungeonozni, engem kimondottan a sztoriline érdekel, ha az megvan nem fogok csak azért bossolgatni hogy még hatékonyabban bossolhassak"

    Akkor tök mindegy mit csinálsz. A sztori direkt úgy van megalkotva, hogy kék felszerelésben (lvl50-es questek) bármilyen fegyverrel kényelmesen játszható legyen. A jövőben érkező kiegészítések sem lesznek nehezebbek, nem lesz emelt szintlimit, ez nem az a játék. Ha most kényelmesen haladsz a sztoriban és nem érdekelnek a nightmare kontentek, raid-ek, lair-ek, regional boss-ok, stb, akkor kész vagy. Élvezd a történetet :)


    Endgame esetén viszont válassz neked szimpatikus párost. Ha dps, akkor először is ranged vagy melee. Előbbihez a pisztoly a legjobb elsődleges fegyver, másodlagos lehet shotgun vagy blood. Melee esetén hammer az elsődleges meta, másodlagos fegyvernek meg fist, blood, blade.

    Pistol+blade-nek semmi értelmét nem látom, mert dungeon-ökben nem fogsz oda-vissza rohangálni a bosshoz. Ha meg a boss seggében szeretnél lenni, akkor nem pistol-t, hanem a majdnem 2x annyit sebző hammer-t használod. NY Raid-ben meg konkrét melee, mid és range körök vannak, tehát blade esetén ott csak a melee körben állhatsz, ami gáz lehet, mert csak 4-en állhatnak egy buffkörben. Ebből 2 tank.

    kék 25-ig fejleszd a cuccaidat, aztán vagy dungeon-ökből loot-olj extraordinary talizmánokat (extra atrributumokkal rendelkeznek), vagy vedd meg őket és azokat fejleszd. Fontos hogy 3pöttyös legyen minden talizmán. Fegyverből sem árt az MK III, de MK II még oké. Bár DPS pont az a kaszt, aminél az utolsó ezred százaléknyi dmg is számít, nem úgy mint a healer / tank esetében.

    AP-t költsd képességekre, ha már minden megvan ami kell, a többire. Lényeg, hogy a képességfa végén a capstone-ok passzív képességek és megkapod mindet, függetlenül a fegyvertől (mint a passzív oldalon). 9x9 capstone ad neked ~1000 HP-t és attack rating-et, amire szükséged lesz. (Elite 6-7 fölött kell a ~7000 alap HP).

    gear lista


    Mark-ot meg gyűjtsd (daily challenge-ek), mert az extraordinary radiant talizmánok százezrekbe kerülnek.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.09.28. 21:45:55