tsw
  • lammaer
    #2369
    Köcce.

    Most kicsit tanácstalan vagyok karakter illetve felszerelés fejlesztésben, hogy merre tovább.

    Karakter: ezt a nagyonjól megirt Pistol+Blade guideot követve megszereztem minden szükséges aktív és passziv képességet, egész jól is működik a build.

    Az SPt azt tudom hova szórni, de az APval fogalmam sincs hogy mit kezdjek. Rakosgassam mi azokat a pistol/blade skilleket amire semmi szükségem sincs egyébként, hogy a végén meglegyen a mastery? Vagy esetleg nézzek ki egy másik fegyvert - a puskával szemezek, bár nem hiszem hogy hatékonyab lehetne) és jobb hijáán unlockoljam azoknak az active abilityjait?


    Felszerelés: a pisztolyom és a kardom kék (ennél jobb ugye sztem nem is lesz a sztori végéig), a többi cucc egyelőre zöld. Melyik célszerübbb? Megvenni a többi cucból is a kéket (3-6000 markért már beszerezhetőek) és azt upgradelgetni, vagy szépen upgradeljek mindent zöldről kékre (az ugye minden tárgyból két darab level 20as cucc fejlesztését feltételezi, ami azért elég sok upgrade).

    Megmondom őszintén, mivel jelenleg 40K Markom van, és nem nagyon látom hogy mire másra fordithatnám (a sprint IV meg van, az ingame pénz horrorárú hogy a markot arra konvertáljam) arra gondoltam hogy mindenből megveszem a kék változatot az AHban, nem szarakodok a zöldek upgradelésével meg fúziójával... hacsak a marknak nincs ennél értelmesebb felhasználási módja (nem tervezek orrvérzésig dungeonozni, engem kimondottan a sztoriline érdekel, ha az megvan nem fogok csak azért bossolgatni hogy még hatékonyabban bossolhassak :D )