Szerinted mely játék(ok) érdemlik meg ezt a megtisztelő címet?
  • kifli
    cod 6 - remek a hangulata, kicsit rövid, de a multi sem rosz, valamint legnehezebb szinten tényleg nem egyszerű :)

gta4 - jó kis gta hangulat, graf is elfogadható

race on - jó fizikával, de ezt az elődöktől is megszokhattuk, diesel seat pedig kurvajó :D

mirrirs edge - ezt csak 1x játszottam végig, de jó volt, az időfutamokkal el lehet lenni jó ideig, főleg ha a lista elején akarod látni magad

prototype - én jól el voltam vele, nem szeretem az ilyen mutánsos, képzelethatárait átlépő játékokat, de ezzel jól el voltam

wolfenstein - ez tetszett, bár ez is misztikus kicsit vagy nemistudom hogymondjam

operation flashpoint - ez nem biztos hogy idei, de ezel jól el lehet kommandózni, nemaz mint a cod (futok lövök) hanem nagyoobb kerülőket tehetünk hogy bekerítsük az ellenfelet, mégsem estek túlzásba, hogy unalmas legyen (nekem)

ez nem olyan sorrend hogy minél előb van valami annál jobb tetszett, hanem ahogy jöttek :)
    ha eszembe jut valami még majd leírom azt is, átolvasom a többiek kedvenceit, tuti beugrik még pár cím :)