most már komolyan gondolkodom rajta, hogy tovább nézzem-e. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a barátnőmmel néztem már végig az eddig leadott összes SGA-t, és az SG-1 IX-X-et. Szóval ki van képezve ő is. De az SGU neki sem jön be bármennyire drámai. Sajnos ez nem a mi műfajunk.
Annak idején mikor 2001 környékén beindult nálunk a stargate franchise a tv3 után (RTL), már megtehettem volna, hogy letöltök minden egyes új részt, de nem tettem. Volt , mikor éveket vártam a folytatásra, de megérte. Viszont úgy gondoltam, ha már ekkora a hype és eddig igen szorgosan néztem hetente az uj epizódokat, nos az SGU-ból megérdemlem, hogy tartsam a lépést az amerikai társainkkal. Erre ezt az akciótlan, szegényes borzalmat kapom az arcomba. Nem akarok megbántani senkit, de ez az sori nem méltó arra hogy a Stargate nevet viselje. Tudom, változnak az idők, új szelek fújnak, dehogy még egy teliberakott főcím se legyen ??? :D
Atlantisból nekünk igen-igen bejön az 5. évad annak ellenére hogy mindenki a 4.-re esküszik