Pártolnak el a nézők a Stargate Universe-től

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atlantis pedig igenis qrvajó! A kicsit késõbbi részek nagyon izgalmasak és fordulatos sztorit vonultatnak fel. Karaktereket is nagyon eltalálták, nekem abszolút hozza a régi SG feelinget, fõleg mióta régi SG-1 karakterek is visszaszálingóznak (nem spoilerezek)

Csak az egész sokkal kékebb, óceániasabb (lidércek is kékek) 😊
Ki esküszik az SGA s4-re? Eddig zömében lehúzó véleményeket hallottam róla.

hát nemtom. sztem nem rossz pedig.
tényleg nincs akkora varázsa, mint mondjuk az sg1-nek anno, de már az atlantisznak se volt.
én nem SG-ként kezelem, csak szimplán 1 sorozatként tekintek rá, és így szerintem nézhetõ. nem mondom, hogy jó, de még bármi lehet belõle.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az pl kifejezetten izgi, hogy mi az, amit rush tud, ami miatt nem tárcsáz haza, pedig látszólag megtehetné, nekem legalábbis ez az érzésem. valami durva dologra jöhetett rá, és kiváncsivá tettek 😊

viszont az érzelgõs részek tényleg elég bénák...

Az Atlantisnál nem lehet rosszabb <#hehe>

Ezelõtti SG sorozat még ennél is rosszabb volt, szóval az SGU még elmegy.
Egyedül a kommunikációs kövekkel való bohóckodás nem tetszik, az nekem túlságosan hihetetlen már.

https://twitter.com/foodlfg

guruzone

most már komolyan gondolkodom rajta, hogy tovább nézzem-e. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a barátnõmmel néztem már végig az eddig leadott összes SGA-t, és az SG-1 IX-X-et. Szóval ki van képezve õ is. De az SGU neki sem jön be bármennyire drámai. Sajnos ez nem a mi mûfajunk.

Annak idején mikor 2001 környékén beindult nálunk a stargate franchise a tv3 után (RTL), már megtehettem volna, hogy letöltök minden egyes új részt, de nem tettem. Volt , mikor éveket vártam a folytatásra, de megérte. Viszont úgy gondoltam, ha már ekkora a hype és eddig igen szorgosan néztem hetente az uj epizódokat, nos az SGU-ból megérdemlem, hogy tartsam a lépést az amerikai társainkkal. Erre ezt az akciótlan, szegényes borzalmat kapom az arcomba. Nem akarok megbántani senkit, de ez az sori nem méltó arra hogy a Stargate nevet viselje. Tudom, változnak az idõk, új szelek fújnak, dehogy még egy teliberakott fõcím se legyen ??? 😄

Atlantisból nekünk igen-igen bejön az 5. évad annak ellenére hogy mindenki a 4.-re esküszik

nagyon gyenge a sorozat. épp még jó is lehetne néha, de akkor jön egy 20 perces érzelgõs, drámainak szánt szánalom, értékelhetetlen szinészi játékkal.
Nethyrrea
ennél csak izgalmasabb lehet...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Túlságosan elmerültek a részletekben. Remélem az eredményeket látván a készítõk csinálnak végre valami izgalmasabb részt is.
Nem is csodálom hogy elpártolnak. Mintha BSG-t néznék más szereplõkkel, meg nem a Galactica-n játszódik hanem a Destiny-n.. Azt gondoltam csak elsõ pár rész lesz ennyire lapos, és csak beindulnak az események, de hát, 7. rész is lement, és még mindig csak az a téma hogy ki kinek fõnöke..
← ElőzőOldal 2 / 2