Pártolnak el a nézők a Stargate Universe-től
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atlantis pedig igenis qrvajó! A kicsit késõbbi részek nagyon izgalmasak és fordulatos sztorit vonultatnak fel. Karaktereket is nagyon eltalálták, nekem abszolút hozza a régi SG feelinget, fõleg mióta régi SG-1 karakterek is visszaszálingóznak (nem spoilerezek)
Csak az egész sokkal kékebb, óceániasabb (lidércek is kékek) 😊
Csak az egész sokkal kékebb, óceániasabb (lidércek is kékek) 😊
Ki esküszik az SGA s4-re? Eddig zömében lehúzó véleményeket hallottam róla.
hát nemtom. sztem nem rossz pedig.
tényleg nincs akkora varázsa, mint mondjuk az sg1-nek anno, de már az atlantisznak se volt.
én nem SG-ként kezelem, csak szimplán 1 sorozatként tekintek rá, és így szerintem nézhetõ. nem mondom, hogy jó, de még bármi lehet belõle.
viszont az érzelgõs részek tényleg elég bénák...
tényleg nincs akkora varázsa, mint mondjuk az sg1-nek anno, de már az atlantisznak se volt.
én nem SG-ként kezelem, csak szimplán 1 sorozatként tekintek rá, és így szerintem nézhetõ. nem mondom, hogy jó, de még bármi lehet belõle.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az pl kifejezetten izgi, hogy mi az, amit rush tud, ami miatt nem tárcsáz haza, pedig látszólag megtehetné, nekem legalábbis ez az érzésem. valami durva dologra jöhetett rá, és kiváncsivá tettek 😊
viszont az érzelgõs részek tényleg elég bénák...
Az Atlantisnál nem lehet rosszabb <#hehe>#hehe>
Ezelõtti SG sorozat még ennél is rosszabb volt, szóval az SGU még elmegy.
Egyedül a kommunikációs kövekkel való bohóckodás nem tetszik, az nekem túlságosan hihetetlen már.
Egyedül a kommunikációs kövekkel való bohóckodás nem tetszik, az nekem túlságosan hihetetlen már.
https://twitter.com/foodlfg
most már komolyan gondolkodom rajta, hogy tovább nézzem-e. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a barátnõmmel néztem már végig az eddig leadott összes SGA-t, és az SG-1 IX-X-et. Szóval ki van képezve õ is. De az SGU neki sem jön be bármennyire drámai. Sajnos ez nem a mi mûfajunk.
Annak idején mikor 2001 környékén beindult nálunk a stargate franchise a tv3 után (RTL), már megtehettem volna, hogy letöltök minden egyes új részt, de nem tettem. Volt , mikor éveket vártam a folytatásra, de megérte. Viszont úgy gondoltam, ha már ekkora a hype és eddig igen szorgosan néztem hetente az uj epizódokat, nos az SGU-ból megérdemlem, hogy tartsam a lépést az amerikai társainkkal. Erre ezt az akciótlan, szegényes borzalmat kapom az arcomba. Nem akarok megbántani senkit, de ez az sori nem méltó arra hogy a Stargate nevet viselje. Tudom, változnak az idõk, új szelek fújnak, dehogy még egy teliberakott fõcím se legyen ??? 😄
Atlantisból nekünk igen-igen bejön az 5. évad annak ellenére hogy mindenki a 4.-re esküszik
nagyon gyenge a sorozat. épp még jó is lehetne néha, de akkor jön egy 20 perces érzelgõs, drámainak szánt szánalom, értékelhetetlen szinészi játékkal.
ennél csak izgalmasabb lehet...
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Túlságosan elmerültek a részletekben. Remélem az eredményeket látván a készítõk csinálnak végre valami izgalmasabb részt is.
Nem is csodálom hogy elpártolnak. Mintha BSG-t néznék más szereplõkkel, meg nem a Galactica-n játszódik hanem a Destiny-n.. Azt gondoltam csak elsõ pár rész lesz ennyire lapos, és csak beindulnak az események, de hát, 7. rész is lement, és még mindig csak az a téma hogy ki kinek fõnöke..
← ElőzőOldal 2 / 2