• Balumann
    Hát a CoD MW 2 -ről 2 elég rosszat is olvastam (most fogom kipróbálni a játékot), egyik hogy kivették a kihajlást (hogy ez ki a fa**omnak jó azt egyszerűen nem tudom megérteni, nincs elég gomb??), a másik pedig a multi rendszer, hogy véletlenszerűen dobál be valahova. Így nem lesz szerintem a top10 -ben sem benne (és ezek után nagyon remélem is).

Ha AC2-ben odafigyelnek arra ami az előző részben tényleg hiba volt, az állandóan ugyanolyan küldetések, akkor szerintem nagyon jó lesz. Vannak azért újfajta menekülési módszerek is (nagyon tetszett, hogy elszórja a pénzt, az emberek meg rávetemednek, a katonákat feltartóztatva :P szerintem ötletes).

AC1 egyébként tényleg jó volt, de a kurvaegyszerű harcrendszer (gyakorlatilag 2 gombal meg lehetett ölni mindenkit, mindig csak 1 támad, szinte meg sem tudtak ütni, amikor jöttek az íjászok is akkor már nehezedett, de az csak picit) és az ugyan olyan küldetések miatt idő után már hiába volt néhány dologban kiemelkedő (hangulat, környezet, hogy szinte élő város volt ahol az emberek reagálnak a különböző dolgokra, egymásra...).