atis78#96
megfogom oldani csak nem mindenki ér rá annyira hogy ilyennel foglalkozzon nem sok időt töltök otthon és akkor se a gép előtt szeretnék ülni, majd kicserélem ideiglenesen a videó kártyát lehúzok mindent és feltelepül, de most nincs időm erre, azonkívül a driver problémákkal nem tudok mit kezdeni nem fogok nekiállni kijavítani a Windows 7 alap rendszer hibáit javítsa a Microsoft, azért is van 3 - 4 op rendszerem hogyha az egyik kipusztul még mindig van tartalék, és ha nincs időm egy félévig újrarakni nem kell félnem hogy oprendszer nélkül maradok ha a többi is bexarna időközben, és nem vagyok "rohadtul nagy informatikus" az csak kis kiegészítő munka nem pedig fő állás inkább hobbi amivel pénzt keresek jelenleg 3 szakmában dolgozok néha még többen is most csak azért hogy ne mondja senki én rohadtul nagy akárki vagyok ennek is meg van a hátránya és ha tudnátok mivel jár nem lennétek a helyemben van hogy egy hétig nem vagyok otthon mert folyamatosan dolgozom és egyedül élek mert nincs időm kapcsolatokra csak hogy nem mondjátok hogy nekem milyen jól megy én itt csak néha írok amikor tudok egy két hozzá szólást a saját tapasztalataimból ami a témába vág nem kell rögtön beszólni hanem el kell gondolkodni a dolgokon