• Darth Sith
    "z XP-hez képest, 20x lassabb, 10x nagyobb és 15x nagyobb a memóriaigénye.

Ezenkívül a 95/98/NT/2000/XP-re írt alkalmazások fele el sem indul rajta, viszont az Aero tényleg nagyon szép... "
    Ne állíts már ekkora bődületes ökörséget. Az én konfigom, lassan 2,5 éves. Volt rajta XP, Vista, Ubuntu, Mandriva, Win7 stb. Ugyanazon a konfigon, nálam jópár program, gyorsabban és stabillabn fut win7 alatt mint xp vagy vista alatt. Bár a Vista Sp1-el már nagyon kellemes volt, nála még érezhetően gyorsabb volt az Xp, bár jópár fícsőrrel kényelmesebb a Vista. A Win7 beta kora óta van fenn nálam, és azóta sem lassúlt be, a bootidő is ugyanannyi, lemértem. Ergo, nem csak gyorsabb, de stabilabb és nem lassúl be több hónap használat után sem.

A méretét pedig az magyarázza, hogy kb a piacon kaphat 60000000 fajta alaplap, chipset, vga és minden egyéb perifériának a 95%át kapásból felismeri, amelyet mégse, ahogy magától szed le drivert. Ergo, azért ekkora, mert a telepítő lemez 3/4ede driver. Továbbá amikor 20k HUF az 1TBos vinyó, amelyből a rendszer elfoglal 0,015 részét, mi a probléma?

Továbbá, ha kompatibilitási módban indítod ezeket a programokat, elfognak futni. Én pl épp vmelyik nap használtam egy Win95-re írt programot, ilyen módban és hibátlanul futott.