• Magiszter
    #108
    Én már kb fél éve használom a Win7-et és totálisan megvagyok vele elégedve. Notin különösen jó hogy felrakom kb 20 perc alatt és nem kell még 1 órát szöszölnöm a driverek telepítésével. Feldobom az operát, office-t és total commandert és máris használható gépet kapok. Gyors, stabil, és még szép is, kényelmes a használata, jó elrendezésben vannak a dolgok. Külön tetszik hogy a wifihez nem nyit meg másik ablakot hanem csak egy felgördülőben lehet kapcsolódni, lekapcsolódni. Itthon már mindenki ezt használja és még az öregeknek is jobban tetszik, mert "egyszerűbb".
    Aki pedig fikázza jobbra-ballra hogy a linux is tudja, meg az XP is tudja. Én anno kb 2 napot töltöttem azzal hogy az XP telepítő lemezét olyan szintre fejlesszem mint most a Win7-é alapból. Tudom béna pancser vagyok, de egy oprendszer ne arról szóljon hogy te otthon sufnituning módszerrel farigcsálod olyanra hogy telepítés után még ne keljen vele kínlódni.
    Hogy miért foglal annyi helyet? Hahó ember! Eddig bármilyen gépre telepítettem minden driver fel volt telepítve. És egy jó driver nem 2 kb hanem bizony súlyos 100-200 megások is lehetnek. Ha a jelenlegi piacon lévő összes drivert betennéd az XP-dbe az is lenne simán 8 giga... mert hogy annyi a Win7 Ultimate 32bit, nem 15...