djhambi#73
Szerinted az jobb igazságszolgáltatás, ha a bíróság helyett az utcára kivonult emberek döntenek életről/halálról? Az már anarchia és megint nem demokrácia...
Azért tanulnak sokáig jó egyetemeken ezek az emberek, hogy tapastzalatuk és tanulmányaik alapján hozzanak korrekt ítéletet. Ha úgy véled, hogy nem korrekt, akkor lebbezz fel, és ezt ddig teheted, amíg a legprofibb gárdával, a egfelsőbb bírósággal taálod magad szemben. Ha ők sem adnak nekd igazat, hiába hiszed azt, hogy igazad van, a társadalom szempontjából nincs. (Elképzelhető, hogy ezen felül neked van igazad, de akkor is le kell nyelned, hogy a Föld mégsem forog a nap körül, dehát emberek hibáznak.) SZVSZ azzal, hogy magyarnak születtél, el kell fogadnod bizonyos társadalmi normákat, hogy nem vselhetsz fegyvert, meg olyanok a politikusok, amilyenek, ha elenkezel a társadalom alapvetőberendezkdése ellen, akkor vagy börtönlakó, vagy csöves leszel. Vehetsz magdnak egy államszgetet, vagy átszökhtsz egy jobb országba. Ezt osztották föntről, lehet Istent hibáztatni, de akkor is ez van. És valljuk be, hogy lehetne sokkal sokkal rosszabb is, csak bizonyos köröknek a társadalom nyugatalanítása a cél, mert ők ezzel nyernek.
És aki egy kicsit is foglalkozik Császár Előddel, rájön, hogy beszédében, gondolkodásában és művészetében is felnőtt a börtönben. Nagyon sok embr szokott ittasan vezetni, egyik jó barátomnak az unokatestvérét és még meg nem fogant gyerekét is ilyen barom ölte meg autóval, csak nem volt híres és nem fújták fel emiatt. Amit előd művelt, az visszaadhatatlan életeket követelt, ezért megbocsájthatatlan bűn. Nem őt védem. De az is igaz, hogy a világ 92. leghíresebb DJ-jeként a leghíresebb magyar DJ a műfajban.
Kicst eltértem a témától közben, de remélem nem baj. Cak ironikus, hogy a "Császá Előd nevű senkiházi" ma Magyarország büszkesége...
És amíg nem bizonyítod valamilyen papírral az állításodat, én a bíróságnak hiszek, nem neked. Azért tartunk ott, ahol tartunk, mert bárki bármikor bármit mondhat büntetlenül, mert szólásszabadság van. Már kifejtettem: Egely, gyógykristályosok, védikus tudományok, Magyar Istentudat, Dan Brown, Däniken, és KillerBee félig egy híres, bibliai, hontalan népcsoport tagja, félig pedig egy kárpátmedencei ex-magyar területen élő nép sarja - nem bántásból, de engem felhúzna egy alapatlan vád.