FefeeX#67
Ezt magyaráztam, nem bonyolultabb lett, csak más. Az Office 2007 is ezért nem tetszik sok embernek, mert hülyék ahhoz, hogy átnézzék, egyből használni akarják. Ha veszel egy új programot, átnézed mi hol van.
Szerintem a gombos füles megoldás óriási találat volt, nekem sokkal jobban bejön, mint a szar tálcás egymásmellé rakós, 20ablaknál kezelhetetlen szar.
"egész program egy kémprogram"
attól, hogy felhasználókat védő szolgáltatások vannak benn, mint az UAC, nem válik kémprogrammá, de lehet ezt nehezen fogod fel, mert nehezen teszel különbséget egymástól teljesen különböző dolgok közt. A jelentés meg akkor küld infót, ha te azt engedélyezed neki. Ez azért van, hogy a problémákat könnyebben orvosolják, hogy adott esetben egy problémádnál ne hónapokig sírjon a szád míg javítják, hanem csak hetekig.
Régi színsémák... Miért nem tartották meg a Win 3.1 kinézetét? Pedig lehet azt is bírta valaki. Nod32 4.0 miért nem úgy néz ki mint a 2-es? A Photoshop CS4 miért nem úgy néz ki mint a PS4? Miért kék az ég? Miért zöld a fű?
Állítsd csak lejjebb a biztonsági szintet, az ilyen casualok akik azt hiszik hogy prok, meg is érdemlik, hogy besz*pjanak valami vicces vírust havonta, nem öreg, nem miattad van ám benn hogy ne indíts el ész nélkül minden szart, mert ugye a géped rendszergazda fiókkal használod...