• MasterChief
    Flang3r, mond, hogy csak tetted azt, hogy ekkora kretén vagy. :D

Az otthon csoportról nem tudok mit mondani, soha nem használtam.

A Jump List meg ha tényleg egy felesleges parasztvakítás, akkor miért alapfeature minden "huszadrangú gagygi" linuxban? Vagy te vagy az egyetlen akinek feltűnt, hogy fölösleges? Érdekes.
    A SNAP meg megkönyítette az életem. Két mozdulatból egymás mellé tudok feszíteni két olyan dokumentumot, amiknél arra van szükségem, hogy gyorsan tudjak átjárni közöttük.

A WLE -ból egyedül a Live Messengert használom, és szerintem a felhasználók nagy része is így tesz. Skype-t is használók, azon van 12 partnerem, MSN -en van 60.

A windows search-t se sűrűn használom, de ha kell valami mindig megtalálom vele.

A Windows 7 tálca pedig egy zseniális újítás! A megjelenése felüdülés az untig használt XP tálcához képest. A megnyitott programok ikonokként való megjelenítése is remek segítség. Az én régi tálcám folyton megtelt munka közben a mindenféle vacakkal. Itt könnyen és gyorsan tudok navigálni, és még sose telt meg a tálcám. De ha valakinek nem tetszik át lehet állítani régi stílusúra.

A 64 bit... nos napjainkban még tényleg vannak gondok a driverek kompatibilitásával 64 biten, de elterjedőben van. És egy oprendszert nem 1 hónapra nem is 1 évre terveznek. A jövőben minden átáll 64 bitre, és már ma is rengeteg 64 bites alkalmazást találhatunk, kezdve a közkedvelt vírusírtókkal, folytatva a nevesebb videó lejátszókkal, egészen a játékokig. A Crysis, napjaink toplistás játéka is támogatja a 64 bitet. Valamint megjegyezném, hogyha nem 64 bites rendszert használsz, akkor baszhatod ha 3 gigánál több memóriát szeretnél.

Szerintem a Windows 7 az eddigi (külső program nélkül) legjobban testreszabható Windows.

Sokat javított a Microsoft a Windows 7 teljesítményén a Vistához képest. És bár igaz, h alapból többet eszik mint az Windows XP, de teljesítményben is többet ad. Ha egy rendszert a minimum követelményei alapján ítélsz meg, akkor kérlek térj vissza az MS-DOS-ra. Mert az akkor igazán király! :D

Az ezalatt fikázott featureöket nem használom, így véleményt sem tudok rólla mondani.

Úgyhogy Flanger kérlek mássz vissza a barlangba ahelyett, h hülyeségeket írkálsz a neten.