Eddig jól szerepel a Windows 7

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Ez egy orbitális fasság. A fikázott fícsörök 99%-a qrva hasznos, kényelmes. Az hogy valaki annyira begyepesedett hogy nem képes megszokni a használatukat az már nem az MS hibája.

Az meg hogy "A linux ezt már X éve tudja" miért érv? A Windows amióta létezik egy mindenhonnan összelopkodott OS, ezt mindenki tudja...

Sanyix
B+!!! EZ az a kurva idegesítõ szar ami állandóan teljes képernyõs módra vált játékokat ha áthelyezem! A snap! Utána is nézek hogy lehet kikapcsolni :D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
"Windows Exploler helyett a Mozilla Firefox..."

Ekúrtad... a windóz exploler az a rendkívül idegesítõen összerakott fájlkezelõ amivel az 1 bites userek szoktak szenvedni, és nem pedig böngészõ :D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

5c0rp330n
ez qrvajo :)

Mivel a törekvései szó többesszámban van, ezért nem éljen, hanem éljenek.
LOL

Narxis
áááá baszki :D Flang3r nélkül már elképzelhetetlen egy Windowsos hír. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én elboldogulok vele, nem tom ti hogy vagytok vele<#mf1>

Ám, mellesleg nekem semmi bajom sincs win7-nek a gépigényével. Bár szokatlan külsõre, meg a hálozat kialakítása is, de kérem, xp-vel is ugyan ezek a gondok voltak akkor is. Nem mintha Linuxnál sem lenne másképpen<#vigyor1><#eplus2>

Szal, éljen MS cionista globalista törekvései!!!<#eljen><#eplus2><#mf1><#email><#banplz>

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

atlagember
Hát nekem sajnos vissza kellett térnem az XP-re, mert néhány létfontosságú funkció kimaradt. Ami pl. a legjobban hiányzik az a tükörnyomtatás lehetõsége a Postscript drivereknél.
Amúgy meg nagyon tudok annak is ürölni, hogy amit XP alatt fekvõbe nyomtatott ki, az itt állóba kerül, meg istentudjahogyan. A borítéknyomtatásnak lõttek, a hálózati meghajtókat hol látja hol nem, és jópár fontos programom sem mûködik rajta, nem is beszélve a hardverekrõl, amihez ugyan van driver, azt írja hogy az eszköz megfelelõen mûködik, de szerintem ha nincs kép, akkor az a webkamera nem mûködik megfelelõen.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu

falyil
Flang3r
Ennyi.. Ennyi az összes "elõnye" ennek a "csodálatos" WinFOS 7-nek ... ENNYI. <#banplz><#falbav><#falbav><#violent><#szomoru1><#bdead><#taps><#conf>

Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]

Flang3r

Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]

<#eljen><#hehe>
Nincs ertelme valaszoni neki mivel egy jo kis flame-et akar szitani, amirol az a kis smiley is tanuskodik a hozzaszolasa vegen :D
De nem is kell probalkoznia, hamarosan megerkeznek a fanatikusok es elkezdik maguktol is :D
Gerygrey
Melyik a jobb Volkswagen: a Passat vagy a Transporter?

Taxizni nyilván az elsõ, áruszállításra egyértelmûen a második. Önmagában a kérdés értelmezhetetlen.
Az elsõ hozzászóló kérdése helytelen mivel olyan hogy valami jobb az relatív, attól függ hogy kinek mire kell az oprendszere és mit akar kezdeni vele :) 5c0rp330n kollegának biztos linuxos tevékenységei miatt kell nekem spec mind2 bejön :) a linux azért mert openszórsz a windows azért mert ahhoz vagyok hozzászoktatva és szerintem kényelmesebb mint a linux (én csak az ubit próbáltam de ott sokat kellett a terminálba mászkálni ha valami rendszer közeli dologot akarsz módosítani pl grub ha több rendszert is használ az ember és nem olyan jártas a témában :) )
Amúgy a win7 eddig jól szerepel nálam is és tetszik is, viszont volt egy bug valamelyik program beleivódott a jobbklikkes menübe és az az intézõ megfagyását eredményezte. (a ShellExView programmal meg lehet oldani ezt a problémát ha valakinek elõfordulna)

Arrakistor, Te hány példányt vettél?:)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Sanyix
"Különösen a Vistához képest, amelynek felemás fogadtatása is nagyban hozzájárul az utód sikeréhez."

Há persze mert a vistát fõleg a félkész driverek miatt fogadtatták felemásan, viszont a win7 meg a vista már kiforrott drivereit használja, úgyhogy szó szerint igaz...

5c0rp330n
linux.

Szerintetek a Windows vagy a Linux a jobb?

(<#vigyor1>)
← ElőzőOldal 3 / 3