elektromos, napelemes, hibrid- és egyéb alternatív meghajtású autók
 • Sequoyah
  #353
  LOL:D
  Mifele valosag? Olyan kornyeken elek, ahol tobb Tesla van az utakon (tobb tulajt ismerek is), mint felsokategorias BMWk, Mercik vagy Audik. Superchargerek is tucatjaval vannak par10 kilometeres korzetben. Beszelhetunk a valosagrol is, mert latom hogy hogyan mukodik a rendszer.

  De sajnos te mar az alapoknal nagyon leakadtal, es nem tudod hogy hogy is nezki az okoszisztema. A szavak dobalozasarol meg ne is beszelj, mert minden masodik szavad a "gyorstolto", es le se tudsz rola akadni, mintha szerelmes lennel ebbe a szoba.

  Sajnalom a fonokeidet ha valoban mernokkent dolgozol. Gondolom komplex feladatot biztos nem biznak rad, ha ilyen stilusban dolgozol:) De persze interneten mindenki azt mond amit akar, holnap orvos is lehets ha ma mernok vagy.

  Na mind1, szolj majd ha esetleg szeretnel felnott modjara tarsalogni, ahelyett hogy csak suket modjara ismetelgetned ugyanazt ujra es ujra es ujra. Anelkul, hogy egy hangyanyit is tennel arra, hogy a masik fel mondandojat megertsd.

  En komolyan szivesen elmagyarazom neked az elektromos autozas okoszisztemajat, amennyiben hajlando vagy partner lenni egy BESZELGETESBEN, ahelyett, hogy trollkodnal. En a lentiekben tobbszor is megprobaltam nyitni feled, hogy elmagyarazzam az allaspontomat es az ervelesem menetet, egyetlen egyszer sem voltal hajlando beszallni. Pedig nem kellene hozza mas, csak hogy csak par percre felejtsd el a gyorstoltoket. Igerem odajutunk a gyorstoltokhoz is kesobb, ha mar az alapokat megbeszeltuk, de ha te a reszletkerdeseknel kezdesz, es ott leragadsz, akkor sohasem fogod megerteni a nagy kepet.


  Es sajnalom, hogy latszolag te komolyan azt hiszed, hogy en azt mondtam, hogy a gyorstoltokre egyaltalan nincs szukseg. Igerem meg fogod erteni miert vontam ki a kepletbol IDEIGLENESEN oket. Persze ehhez nyitottnak kell lenned a tarsalgasra...