ha igen miért?Ha nem miért nem?
  • ba32107
    #139
    Még nem igazán tudok válaszolni a kérdésre, de úgy érzem hogy viszonylag jó irányba haladok. 22 vagyok, egyetemre járok, ami jól megy. Értem ezalatt, hogy gyakorlatilag nulla erőfeszítéssel lazán a legjobbak között vagyok. Ez nem arcoskodás, egyszerűen ilyen könnyű ez az egyetem, és nem valami sokat ér a szak. Ettől függetlenül nemrég kaptam meló ajánlatot, ami úgy hogy még le sem diplomáztam, azért nem rossz.

    Van néhány igen jó barátom, akikkel mindent meg tudok beszélni, és jobban ismerjük egymást mint a saját családunk. Vannak terveim, utazás, külföldi munka, elég sokminden. Pozitívan tekintek a jövőre.


    Viszont nincs nagy ismerettségi köröm, nehezen ismerkedem, kényelmetlenül érzem magam olyan emberekkel, akiket nem ismerek teljesen. Kicsit úgy érzem, hogy elpazaroltam az egyetemi éveimet, amelyeknek az életem legbulizósabb, legvadabb éveinek kéne lennie. Nem csináltam igazából semmit, csak otthon ültem. És akkor ne is beszéljük a csajokról. Ami a legjobban hiányzik, egy normális barátnő, és ez eléggé rányomja a bélyegét a mindennapjaimra.