• Ruley
    Elég frissítő egyszer egy kis őszinteséget és szerénységet hallani egy ilyen vezetőtől, főleg ilyenkor amikor különösebb szélhámosság nélkül bemutathatnák a dolgot úgy is hogy legalább technikailag még mindíg ők vezetnek.

NEXUS6, a számaiddal valami nem stimmel, a Gamecube összesen fogyott 21 milliót, a Super Mario Galaxy 8 milliót, a mostani Zelda 7 milliót. A Piac 10%-a pedíg nem 30 hanem 11 millió lenne (110 mill. konzolt adtak el). Egyébként is, akkor hogy lehet hogy hónapokon belül átlépi a Wii a NES eladásait? Az összes többi N konzolt már túlszárnyalta, azoknál hol volt ez az állítólagos rajongótábor?

Elég sok okot hallani mostanában elég sok okostól, hogy miért történik ez a gödör, de legtöbben azok akik már a kezdetektől temették a Wii-t, és most csak ugyanazokra az érveikre fogják rá hogy most léptek érvénybe. pl:
    -Hiba volt hanyagolni a "core"-t, a casuelek most jól elhagyják őket mert azok nem hűségesek
    -Hiba volt gyenge hardverrel kiadni, nyilván mindenki a szebbet választja
    -Hiba volt nem támogatni a külsős fejlesztőket, a kevés 3rd party játék miatt nem népszerű
    Stb, stb.
    Ezekkel csak az a baj, hogy tavaly és azelőtt is teljes mértékben jellemző volt rájuk, és akkor érték el a leglátványosabb sikereiket. Nem azt kell megmagyarázni hogy a Wii miért szar, hanem azt hogy mi romlott el tavaly óta.
    Annyiban egyet értek veled hogy minden a jó játékokon múlik, de külsősktől ilyet soha nem is kapott a Wii, de megvolt nélkülük, amíg saját jó játékokat képesek voltak csinálni. Szerintem ez itt a hiba, idén valahogy rosszul szerveződtek, és nem sikerült semmi fontosat időzíteniük.

A Casual hordákban egyébként én sem hiszek, de szerintem nem ugyanarra gondolunk.