• Balumann
    #558
    Amit a pártok csináltak mindvégig egy nagy színjáték meg egy idióta verseny. Ki tud szebbeket mondani meg jobban érvelni, meg kinek a pofáját kedvelik jobban.
    Választhattál kisebb rossz és nagyobb rossz között, a lényegen nem változtat. Az ország szar helyzetben van, minden megy szarrá, egyre kevesebb munkahely, a kormány meg fejlesztget... utána meg nem fogjuk tudni visszafizetni, magyar embereknek nem lesz pénzük, jönnek külföldről felvásárolni mindent (nálunk nagyrészben zsidók, ezért a kormányunk (a média és rendőrség segítségével) jóban van velük, ezért hívjuk cionistáknak őket), ahogy ez már világosan látható, hogy elkezdődött. Amit a jobbik képviselők mondanak a parlamentben az új költségvetésről, mindent elárul. Meg Kuncze Gábor érvelése a jobbikos felszólalásáról...

    Barátok-e, vagy nem barátok, aki valódi ellenzék, becsületes, azt a leghamarabb kiütik. A jobbik nagyon profin csinálja, ez az egyetlen esélye, hogy tisztán kerüljön be. A jobbik börtönbe akarja juttatni a főbb bűnösöket, ami ellen igencsak összefogva próbálnak kűzdeni (nem akarnak az SZDSZ sorsára se jutni, nemhogy börtönbe ^^).
    Januárra elkészül a programjuk, ha be is jutnak és tenni is fognak tudni valamit, és nyiltan csinálják továbbra is mindenről beszámolva, megnő a népszerűségük, és eddig nagyon úgy néz ki, hogy tényleg nem fognak megállni a bejutás után. Érdemes megnézni az életrajzukat a jobbikos képviselőknek, már az elmondja a különbséget a többi pártal szemben.