• Balumann
    #525
    Nah akkor kezdjük újra az egészet...

    "basszus utálják a zsidókat de közben kereszténynek vallják magukat..."

    Nem utálja senki a zsidókat. A csalókat, hazudozókat, tisztességtelen embereket, tolvajokat, és a gázában nőket, gyerekeket gyilkolászó háborús bűnösöket utálják (igen, nagyrészük ZSIDÓ). Nem minden zsidót utálunk, rengetegen ellenzik még Izraelben is, többszázan vannak börtönbe katonai szolgálat megtagadása, meg kormányellenesség miatt.

    A kereszténység mindig is szemben állt a zsidó vallással. Mi van a Talmudban Jézusról? Meg amúgy mellékesen a zsidó vallásban?

    "Jézus szégyenben, bűnös viszonyból született, tehát törvénytelen származású, hitehagyó, varázsló, bálványimádó s népcsábító volt, aki ember létére Istennek adta ki magát, s így félrevezette a zsidó népet.

    Mint a vallási egység megbontója a zsinagógán ő ejtette azt a nagy sebet, amely még ma is tátong rajta. Jézus, mint Izrael lelki megrontója, és legnagyobb ellensége ő a bűnös és átkozott, akit istenkáromlásaiért végül keresztrefeszítettek, s most a gehenna legmélyén a leggonoszabbak alatt a legutálatosabb kínok között örökre gyötrődik."

    1964-ben mentette fel a II. Vatikáni zsinat a zsidókat az "istengyilkosság bűncselekménye" alól.

    "Na igen a gyűlölet jó kohéziós erő erre már Hitler is rájött"

    Aha. Aztán jöttek a hős szövetségesek, felszabadítottak mindenkit a sátán Hitler és a gonosz állat németektől, aztán lett boldogság, szabadság... vagy nem?
    Talán nem ők használták épp fel a gyűlölet kohéziós erejét, a nácikat gyilkos állatokként bemutatva...? Ők nyerték a háborút, ők írták meg a történelmet, a túlélők segítségével. Milyen érdekes pl. Hitler titkárnője soha sem tudott a zsidóírtásról, de akiket a szovjetek letartóztattak, 7 év kihallgatás után (előfordulhat, hogy nem azt mondták, amiket ők akartak hallani?) "leírtak mindent".

    Nem akarnak kiűzni senkit, nem akarnak elszigetelődni az uniótól. A mezőgazdaságot, ipart akarják helyreállítani és támogatni, munkahelyeket teremteni (metro és autópályaépítés (amit negyedannyiból meg lehetne oldani), buzifelvonulás milliárd Ft-os támogatása, rendőrség erősítése hogy ha provokálnak hatékonyabban tudjanak védekezni, stb. helyett).
    De mindenre készítik a programot, egészségügy, oktatás, cigánykérdés, kultúra, stb. Ideje lenne végre rájuk is nézni és nem csak osztani az észt bármi tájékozottság nélkül. Január 16-án ki fogják adni a programjukat, és mostmár nemhiszem hogy meg fogja bárki is akadályozni őket szerencsére.

    Nézd meg az általam is belinkelt jobbikos videókat, és a korábbi cikkeket is. Olvass, tájékozódj, utána beszélj ilyen baromságokat.