A H1N1-től a H1N1-ig
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Remélhetõleg kapnak esélyt, és helyre fogják rakni az országot, más esély úgyse nagyon van. Már nagyon sokat tettek, és nem adtak még okot a kételkedésben (csak 1-1 szervezete, mint pl. a nemrég linkelt zsidós titkos árveréses cikkben... remélhetõleg kivételek).
Miért nekem írtad?
Nekem van pár régi jó ismerõsöm, aki tényleg rendõr volt. Az infók többsége tõlük származik.
Én voltam katona. Sorállományú.
Ez a k*cs*g willcox (mindig elfelejtem, hogy írja a nevét -gondolom ez biztos tudattalan) azt feltételezi, hogy egy és ugyanazok vagyunk. Ezt szerintem Te is viccesnek találod.
Szerinte felettéb gyanús, hogy mindkettõnket érdekel a fotózás, és szerinte az is feltünõ, hogy nagyjából azonos idõbõl származik a regünk (habár ezt még nem ellenõriztem).
Szerintetek ki a volt BM-es vagy HM-es?!
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!
Neked fingod sincs errõl, soha nem voltál rendõr. Hazudozol, de ahhoz az a kevés info, amit összeolvastál, vagy meséltek neked, édeskevés.
"Addig tanfolyam tanfolyam hátán". - akkor hogyan voltál te nyomozó? Pláne szakértõ?
Fejezzük be, mert rövidnadrág vagy. Azonnal megbuksz bármit írsz, és egyébként is nagyon off a te állítólagos rendõr múltad.
A rendszerben is van rengeteg hiba. De a zsidókban is, és az emberekben mindig is ellenszenvet fog kiváltani. Nekik segítene, ha végre rálennének kényszerítve a tisztességes módszerekre. Pl. Kertész Imrérõl is kissé másképp vélekedek, amióta ezt elolvastam (a film fõszereplõjének válogatásánál az utolsó 20-ban voltam benne, és mikor megnéztük eléggé hatása alá kerített). Sajnos ennek is utána lehet nézni, nem cáfolta meg semmi.
Annyit tudhatnál hogy a rendõrségnél 12hónap után véglegesítettek valakit. Addig tanfolyam tanfolyam hátán. Mivel én 8 hónap után elküldtem a pártitkárt üdülni hiába voltam bármilyen jó elküldtek.
Itt van egy linkgyûjtemény, ezeket olvassa végig mindenki, aztán lehet véleményezni, ellenérvelni.
Ha kiakarták volna írtani, nem szolgált volna 150 ezer zsidó katona a zsidó hadseregben (de zsidó tábornokok is voltak), nem vitték volna el õket Lengyelország területére (egyik legfontoabb iparhelységre) -aminél szintén érdemes megjegyezni, hogy több milliót el sem vittek, többmillió túlélte. Kurucon megintcsak jópárszáz (megcáfolhatatlan) logikus cikk, de maguk a tények mondanak ellent az egésznek. És milyen meglepõ, zsidó származású emberek indították el a holokauszt-revizionizust (pl. David Cole a leghíresebb).
Hogy ma miért zsidózunk? Azért, mert nagyon sokaknak általános rossz szokásai vannak, több százan élnek még ma is meg történeteikbõl, másrészt a holohazugság miatt kártérítést fizettek, amibõl Izraelt építik, és most kiírtják onnan a palesztinokat (persze kölcsönös utálat, a palesztinok sem kedvelik a zsidókat, fõleg hogy elnyomják õket, ezért az alakítot segélyszolgálat idõvel átment felszabadító mozgalommá (öngyilkos merénylõk is akadtak), másik szemszögbõl terroristák).
Még jópár érv van ,szintén megfogsz mindent érteni, ha olvasod a kurucinfot. Nem leszel rasszista, nem akar kiírtani senki semmit, a hazudozást, gázai népírtást, és a korrupt zsidómédiát akarják leleplezni, leváltani. Cigányproblémára is fog a Jobbik erõszakmentes megoldást (bár nekik nem az, ha õket is bûntetni fogják (börtön)).
Továbbra is várok szívesen okokat, amiért nem kéne olvasni a kurucot (forrásokkal, bizonyítékokkal, és logikus érveléssel). Ha lenne, akkor én se olvasnám már, és nagy valószínûséggel még sokan mások sem.
Megpróbálom még1x a linket: hmm
Ha nem megy, akkor talán így: mult-kor.hu/cikk.php?id=18827
Ha kiakarták volna írtani, nem szolgált volna [url=150 ezer zsidó]150 ezer katona a zsidó hadseregben (de zsidó tábornokok is voltak), nem vitték volna el õket Lengyelország területére (egyik legfontoabb iparhelységre) -aminél szintén érdemes megjegyezni, hogy több milliót el sem vittek, többmillió túlélte. Kurucon megintcsak jópárszáz (megcáfolhatatlan) logikus cikk, de maguk a tények mondanak ellent az egésznek. És milyen meglepõ, zsidó származású emberek indították el a holokauszt-revizionizust (pl. David Cole a leghíresebb).
Hogy ma miért zsidózunk? Azért, mert nagyon sokaknak általános rossz szokásai vannak, több százan élnek még ma is meg történeteikbõl, másrészt a holohazugság miatt kártérítést fizettek, amibõl Izraelt építik, és most kiírtják onnan a palesztinokat (persze kölcsönös utálat, a palesztinok sem kedvelik a zsidókat, fõleg hogy elnyomják õket, ezért az alakítot segélyszolgálat idõvel átment felszabadító mozgalommá (öngyilkos merénylõk is akadtak), másik szemszögbõl terroristák).
Még jópár érv van ,szintén megfogsz mindent érteni, ha olvasod a kurucinfot. Nem leszel rasszista, nem akar kiírtani senki semmit, a hazudozást, gázai népírtást, és a korrupt zsidómédiát akarják leleplezni, leváltani. Cigányproblémára is fog a Jobbik erõszakmentes megoldást (bár nekik nem az, ha õket is bûntetni fogják (börtön)).
Továbbra is várok szívesen okokat, amiért nem kéne olvasni a kurucot (forrásokkal, bizonyítékokkal, és logikus érveléssel). Ha lenne, akkor én se olvasnám már, és nagy valószínûséggel még sokan mások sem.
"A zsidozast meg magyarazza mar el nekem valaki. Hajdanan 'valaki' kitalalta, hogy igen innen lehet penzt szerezni, uccu neki irtsuk ki oket"
Olvass utána néhány dolognak, hogy a történelemben miért utálták szinte mindig a zsidó népet, olvasd el a Mein Kampfot (abban minden benne van, hogy Hitler milyen SZOKÁSOK, TULAJDONSÁGOK miatt nem kedvelte õket, saját tapasztalatai alapján... az ún faji elmélet kb. a 100 valahanyadik oldalon van, úgy 4 oldal, kiírtásról nem beszél csak arról, hogy keveredni nem kellene velük).
Ki akarta kiírtani õket?? Madagaszkárra vagy Palesztinába akarták kitelepíteni õket, csak végül úgy döntöttek minden munkaerõre szükség van. Ha kiakarták volna írtani, nem szolgált volna [url=150 ezer zsidó]150 ezer katona a zsidó hadseregben (de zsidó tábornokok is voltak), nem vitték volna el õket Lengyelország területére (egyik legfontoabb iparhelységre) -aminél szintén érdemes megjegyezni, hogy több milliót el sem vittek, többmillió túlélte. Kurucon megintcsak jópárszáz (megcáfolhatatlan) logikus cikk, de maguk a tények mondanak ellent az egésznek. És milyen meglepõ, zsidó származású emberek indították el a holokauszt-revizionizust (pl. David Cole a leghíresebb).
Ezt a hazugságot kitõl vetted? Mert magadtól nem hiszem hogy ilyent kitalálsz ezt a mentalitást valaki beléd oltotta.Te minek nézed a másikat tulajdonképpen? Miért terjesztenek hazugságokat? Tudod mi az polgári alkalmazott?
A zsidozast meg magyarazza mar el nekem valaki. Hajdanan 'valaki' kitalalta, hogy igen innen lehet penzt szerezni, uccu neki irtsuk ki oket, es uszitsuk ellenuk a nepet, es megvan a love a vilag meghoditasara.
Az egy dolog, hogy irnak igaz dolgokat, DE nem puffogni kell es uszitani a nepet. Persze meg lehetne oldani igy is a problemakat; gyulolettel gardaval hasonlo dolgokkal, de ugyanmar ez nem a kozepkor.
Johet a fekete leves.
A kurucinfo nem pártatlan. Az igazság, és a magyar (magyarországon élõ, származástól független de nem élõsködõ, hazudozó, becsületes ember) oldalán áll.
Mindaddig antiszemita, rasszista lesz, amíg a cigányproblémával nem tesznek semmit, nem vizsgálják felül a holokausztot, zsidóknak adják el az ügy (pl. egy, ami nyilván csak kitaláció, egy gyûlöletkeltés a zsidók ellen... én örülnék ha megcáfolnák), kormányellenes amíg korrupció van, és rendõrellenes, amíg nem az emberek jólétét szolgálják.
Az ember jópár cikk végigolvasása után rájön, hogy ahogy a média beállítja, nemigaz. Ha másfél évvel korábban tör ki ez a vita, a ti oldalatok érveltem volna (tettem is), aztán 1 éve úgydöntöttem, akkor is fogom olvasni. Egyszer ne értenék velük egyet, vagy cáfolnák meg õket a tudjátok mivel kapcsolatban.
Jó mondjuk most Lipusz Zsoltnak nem kellett volna a H1N1 -rõl írni, de elejére oda is írta, hogy "nem tudok felelõsséggel és tudományos megalapozottsággal állást foglalni a dolog gyógyászati, illetve természettudományos vonatkozásait illetõen".
Várok szeretettel összefüggõ érvelést, hivatkozásokkal, hogy mi a probléma a kurucinfoval.
Ha pár hónappal késõbb (választások után) jön a járvány, akkor a jobbosok adják be és a balosok tiltakoznak? 😊
Min múlik egy ember egészsége... elképesztõ!
Hogy ebbõl is politikai történetet vált, hihetetlen..
2. a kipának valóban van egy olyan jelentése is, mint amit leírtak a #458-ban, de én nem erre gondoltam. A rendõrségen belül volt olyan, hogy "kinevezett polgári alkalmazott". Ezt hívták a rendõrségen belül röviden kipának. Egy rendõrnek ismernie kellett volna ezt.
Melyik utcán?
Mi a különbség a hazugság és a valóság között?
Mégis kinek a hazugsága igaz, és kinek az igazsága hamis?!
Miért hiszünk politikai állításokat igaznak?
A politikusok akkor beszélnek jól, ha azt mondják amit a tömeg hallani akar -tök mindegy, hogy mirõl legyen szó- innentõl kezdve a tömeg hinni fog bennük, mert a saját igazát látja szavaikban.
Talán ismeritek azt a viccet,hogy
- "Honnan tudjuk, hogy egy politikus hazudik?
- Mozog a szája."
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Na ismet eljutottunk oda, hogy addig OK, hogy te elolvasol valamit , es nyitott szemmel jarsz az utcan. Amit ott latsz abbol vonod le a kovetkeztetest, es megcsak meg sem probalsz belegondolni abba, hogy ez miert is van igy. Legjobb pelda erre, amiert most meg is koveztek az tuti, a hatranyos helyzetuek megsegitese. Pl. az egyetemi pontszamitasban. Csak addig olvassa a legtobb ember a hireket, es csak addig lat, hogy x-y nem csinal semmit es megis tobbet kap. Mondanam, hogy magyar pesszimizmus, de nem csak nalunk van ez.
Nem,mondja ezt az aki a legtöbb oldalon beleovas a hírekbe,mindig kinn van az utcán és így vastagon el tudja dönteni melyik oldal hazudik és melyik próbál meg valóságot állítani. Köszi leülhetsz.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nem érted?! A problémám az volt,hogy a sajátomat nem ismertem fel! Boccs!!!