• Balumann
    #493
    Nem enged linkelni a mult-kor történelmi portálról. Vicces.

    Ha kiakarták volna írtani, nem szolgált volna 150 ezer zsidó katona a zsidó hadseregben (de zsidó tábornokok is voltak), nem vitték volna el őket Lengyelország területére (egyik legfontoabb iparhelységre) -aminél szintén érdemes megjegyezni, hogy több milliót el sem vittek, többmillió túlélte. Kurucon megintcsak jópárszáz (megcáfolhatatlan) logikus cikk, de maguk a tények mondanak ellent az egésznek. És milyen meglepő, zsidó származású emberek indították el a holokauszt-revizionizust (pl. David Cole a leghíresebb).

    Hogy ma miért zsidózunk? Azért, mert nagyon sokaknak általános rossz szokásai vannak, több százan élnek még ma is meg történeteikből, másrészt a holohazugság miatt kártérítést fizettek, amiből Izraelt építik, és most kiírtják onnan a palesztinokat (persze kölcsönös utálat, a palesztinok sem kedvelik a zsidókat, főleg hogy elnyomják őket, ezért az alakítot segélyszolgálat idővel átment felszabadító mozgalommá (öngyilkos merénylők is akadtak), másik szemszögből terroristák).
    Még jópár érv van ,szintén megfogsz mindent érteni, ha olvasod a kurucinfot. Nem leszel rasszista, nem akar kiírtani senki semmit, a hazudozást, gázai népírtást, és a korrupt zsidómédiát akarják leleplezni, leváltani. Cigányproblémára is fog a Jobbik erőszakmentes megoldást (bár nekik nem az, ha őket is bűntetni fogják (börtön)).

    Továbbra is várok szívesen okokat, amiért nem kéne olvasni a kurucot (forrásokkal, bizonyítékokkal, és logikus érveléssel). Ha lenne, akkor én se olvasnám már, és nagy valószínűséggel még sokan mások sem.

    Megpróbálom még1x a linket: hmm
    Ha nem megy, akkor talán így: mult-kor.hu/cikk.php?id=18827