• Balumann
    #490
    Pontosan erre számítottam. Nem rasszista, és nem antiszemita az oldal. Látogattsága az van bőven (a minimum az napi 150 ezernél kezdődik és növekszik ahogy láttam). Ezeket azért mondják, hogy az emberek ne olvassák el az oldalt.

    "A zsidozast meg magyarazza mar el nekem valaki. Hajdanan 'valaki' kitalalta, hogy igen innen lehet penzt szerezni, uccu neki irtsuk ki oket"

    Olvass utána néhány dolognak, hogy a történelemben miért utálták szinte mindig a zsidó népet, olvasd el a Mein Kampfot (abban minden benne van, hogy Hitler milyen SZOKÁSOK, TULAJDONSÁGOK miatt nem kedvelte őket, saját tapasztalatai alapján... az ún faji elmélet kb. a 100 valahanyadik oldalon van, úgy 4 oldal, kiírtásról nem beszél csak arról, hogy keveredni nem kellene velük).
    Ki akarta kiírtani őket?? Madagaszkárra vagy Palesztinába akarták kitelepíteni őket, csak végül úgy döntöttek minden munkaerőre szükség van. Ha kiakarták volna írtani, nem szolgált volna 150 ezer katona a zsidó hadseregben (de zsidó tábornokok is voltak), nem vitték volna el őket Lengyelország területére (egyik legfontoabb iparhelységre) -aminél szintén érdemes megjegyezni, hogy több milliót el sem vittek, többmillió túlélte. Kurucon megintcsak jópárszáz (megcáfolhatatlan) logikus cikk, de maguk a tények mondanak ellent az egésznek. És milyen meglepő, zsidó származású emberek indították el a holokauszt-revizionizust (pl. David Cole a leghíresebb).

    Hogy ma miért zsidózunk? Azért, mert nagyon sokaknak általános rossz szokásai vannak, több százan élnek még ma is meg történeteikből, másrészt a holohazugság miatt kártérítést fizettek, amiből Izraelt építik, és most kiírtják onnan a palesztinokat (persze kölcsönös utálat, a palesztinok sem kedvelik a zsidókat, főleg hogy elnyomják őket, ezért az alakítot segélyszolgálat idővel átment felszabadító mozgalommá (öngyilkos merénylők is akadtak), másik szemszögből terroristák).
    Még jópár érv van ,szintén megfogsz mindent érteni, ha olvasod a kurucinfot. Nem leszel rasszista, nem akar kiírtani senki semmit, a hazudozást, gázai népírtást, és a korrupt zsidómédiát akarják leleplezni, leváltani. Cigányproblémára is fog a Jobbik erőszakmentes megoldást (bár nekik nem az, ha őket is bűntetni fogják (börtön)).

    Továbbra is várok szívesen okokat, amiért nem kéne olvasni a kurucot (forrásokkal, bizonyítékokkal, és logikus érveléssel). Ha lenne, akkor én se olvasnám már, és nagy valószínűséggel még sokan mások sem.