• Balumann
    #482
    "Mondja ezt aki kurucot olvas. :D:D:D Az am a partatlan es szubjektiv."

    A kurucinfo nem pártatlan. Az igazság, és a magyar (magyarországon élő, származástól független de nem élősködő, hazudozó, becsületes ember) oldalán áll.
    Mindaddig antiszemita, rasszista lesz, amíg a cigányproblémával nem tesznek semmit, nem vizsgálják felül a holokausztot, zsidóknak adják el az ügy (pl. egy, ami nyilván csak kitaláció, egy gyűlöletkeltés a zsidók ellen... én örülnék ha megcáfolnák), kormányellenes amíg korrupció van, és rendőrellenes, amíg nem az emberek jólétét szolgálják.

    Az ember jópár cikk végigolvasása után rájön, hogy ahogy a média beállítja, nemigaz. Ha másfél évvel korábban tör ki ez a vita, a ti oldalatok érveltem volna (tettem is), aztán 1 éve úgydöntöttem, akkor is fogom olvasni. Egyszer ne értenék velük egyet, vagy cáfolnák meg őket a tudjátok mivel kapcsolatban.

    Jó mondjuk most Lipusz Zsoltnak nem kellett volna a H1N1 -ről írni, de elejére oda is írta, hogy "nem tudok felelősséggel és tudományos megalapozottsággal állást foglalni a dolog gyógyászati, illetve természettudományos vonatkozásait illetően".

    Várok szeretettel összefüggő érvelést, hivatkozásokkal, hogy mi a probléma a kurucinfoval.