• Ahoy
    Javítva:

(Még legelső körben nov 15-én) = ez okt 15.

Amúgy még egy vélemény az összeesküvés elméletekről. Igazából arra jöttem rá, minden vágyam paranoid pesszimistaként élni, de tényleg :D viszont ha belegondolunk... Mi a rosseb van akkor ha Bush egy nyálkás ufó és az életünkre fog törni 2046-ban? Vagy mi van ha Roswellben ufók szálltak le, csak az USA eltitkolja előlünk? Vagy mi van ha az AIDS mesterséges vírus??

Basszus ezek ellen úgysem tudunk semmit sem tenni! Vagy csináljunk forradalmat? Eh...Személy szerint arra jutottam, hogy nem akarok félelemben élni. Biztos vagyok benne, hogy sok teória igaz, vagy épp teljesen máshogy van... DE Erről én egyszerűen NEM akarok tudni!

Amíg megvan a személyes egzisztenciám, a családom, a lehetőség hogy tanuljak, dolgozzak, megtegyek mindent hogy egészségesen táplálkozzak,sportoljak, szabadon járhatok a világban... addig komolyan minek foglalkozunk ilyenekkel? Inkább éljünk a lehetőségeinkkel, addig amíg még ez a boldog békeidő tart. Szerintem ez egy nagyon jó kis ország, tele lehetőségekkel, jó nőkkel, és bakker mindenünk megvan! Ilyenkor kell belegondolni, mi van szomáliában, vagy kína elmaradott részein... vagy akár egy magyar faluban :( Sajnos. Szóval részemről ennyit a konspirációs elméletekről. Oltással kockáztattam egy globálcionista chip-et.. Hát most legyenek bolgokot :D Lekövethetnek :D