A H1N1-től a H1N1-ig

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, ebben nagyjából egyetértünk. A sztori csak azért pörög, mert közben meg megy a kampány a szuri mellett, "merjönaháegyenegyésleharapjaafejünket". Szóval megy a fizetett rémisztgetés, mert nem jók az eladások.

Korábban is volt influenzavírus, és az idõs, betegeskedõ embereknek akkor is javasolták a védõoltást. Akkor is voltak mellékhatásai, meg talán halálos eset is, de legalább nem volt akkora hype körülötte. Akkor is, és most is mindenki aki akarja, beolthatja magát. Csak a többieket kíméljék meg a lózungoktól...

Dzson
Lehetsz akkor víruskeltetõ- és mutáló + terjesztõ húsállat.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Tesztalany? Én hat éve kapom az influt nem vagyok már tesztalany. Nehogy má valaki bebeszélje magának hogy erre az oltásra valami különleges reakció lesz.
Dzson
Angolul tudóknak:

Truth about Swine Flu and Forced Vaccinations - Just Say No to the Vaccine

És még egy dokumentumfilm, miszerint az állatkísérletek szart sem érnek, ellenben jó sok mutáns embriót és embert köszönhetünk nekik (terhes nõk versus vakcina):

http://www.youtube.com/watch?v=FstunEEdgcw
http://www.youtube.com/watch?v=aLxgE9IPSi8
http://www.youtube.com/watch?v=RfV4e5d4j-k
http://www.youtube.com/watch?v=We4rpVWqyf0
http://www.youtube.com/watch?v=uUUAVDjd8q0

NEM ajánlom az Ahoy féle zombiknak, akinek a családja most kurva nagy szarban van 2-65 korig, és köszönjük nekik, hogy a vírusnak alkalma van megfelelõen mutálódni a vérükben. Ahova sima esetben nem tudna bejutni csak nagy nehézségek árán.

Köszönjük, Ahoy!

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Amúgy nem értem mit foglalkoztok ezzel? Miért téma még mindig 257 poszton keresztül. Egyszerûen ne foglalkozzatok vele, ne húzzátok fel ezen magatokat. Szerintem addig nemlesz változás amíg esetleg komolyabban nem veszélyezteti a vírus a gazdaságot, eü-t,vagy személyi egészséget. Az oltásellenesek bõven elérték amit akartak. Ennyi.. mi kell még?
Möci
Kedves Ahoy!!!

Szerintem 2 perc sem kell és ezt kicenzúrázzák, de azért jópofa

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!

Sõt én olyat is olvastam, hogy valakinek elsertésedett a pénisze. Durva nem? Így nézett ki:

Mellesleg akit felvételen lehet látni hogy az oltás ellen beszél az nem hülye hanem elmebeteg.Ennek megállapításához nem kell orvos.
Möci
Kedves Ahoy!

Lehet, hogy légbõl kapott, de nem kijelentés, hanem feltételezés!
A kettõ közötti különbséget remélem nem kell magyaráznom.
Valamint: Én egy pillanatig sem kételkedtem az általad tapasztaltakban, pusztán azt vázoltam, hogy az elkövetkezendõket még nem tesztelte senki.
OK! eddig nem mondtam, most kimondom: Q*va jó humán tesztalanyok vagytok, ráadásul egy családon belül!<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!

azirafael
Mittenneazadottszituációbanstevejobs?

Kornan
Haverom mondja ,hogy most volt a tévében, hogy valamelyik országban 8 ember felrobbant, mert valamivel szennyezett volt az oltás, amit kaptak. Szal nemárt azért óvatosnak lenni. Meg van még1 amit halottam ,de szerintem kamu: állítólag vkit bezártak az állatkertbe mert azt hitték ,hogy majom, pedig csk a védõoltás mellékhatása volt ,hogy sûrû szõr nõtt az arcán és az egészt testén.
Neked semilyen gyógyszert nem adnék mert nem érdemled meg a nagy koponyák találmánya kár beléd!
"Nem tudom és nem kívánom dokumentálni azt, amit nem állítottam!"

Tehát légbõlkapott kijelentés. Bármire bármit ki lehet találni, és bármiben lehet kételkedni...semmi bizonyíték nincs róla. Ennyi erõvel ne vezess autót, mert nagy eséllyel baleset fog érni az úton. Még ha teljesen más technológia lenne, vagy élõ vírus, új adalékanyagok akkor totál megérteném miért a para. Annak sincs értelme hogy tél közepéig tesztelgetik, elkezdik gyártani tavaszra készlesz, és semmi értelme nemvolt kicseszni a pénzt, mert addigra tuti végigsöpör a világon. Kb ígysincs sok értelme mert a média diktátor megmondta hogy az oltás rossz... Amikor meg járvány lesz erõsebben akkor már hiába szaladnak az emberek az oltóanyagért, mert hirtelen elfogy, képtelenség beoltani egyszerre több százezer embert, ráadásul 8-14 nap mire érdemben hat.

Nov 15-én kaptam meg az oltást, családommal együtt. Azóta sem jelentkezett semmi tünet. Még aznap pénteken iszogattunk elég rendesen, és még másnapos sem voltam 😄 Szóval még csak le sem gyengített. Orvosom és felesége november 1-jén kapta meg. Tehát 1 hónap és 5 nap alatt sem jött ki semmi más tünet.

Ennek hiszek, mert ez valóság, és itt van a környezetemben. Nem az ÁNTSZ közleménynek, és nem is a konspirációs blogoknak.
Möci
Kedves who am l7!

"Az antibiotikumok, tõkeletesen le tudják gyengíteni." Hát szerintem nem biztos!!
Ismered azt a viccet, hogy két agresszív kismalac veszekszik:
Egyik: Húzz anyádba!!!
Másik: Nem húzlak!!!

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Azért bátorkodtam olyan kijelentést tenni, mert ha nem szakember és nincs érdekeltsége, akkor nem ért hozzá, ezért nem authentikus vélemény. Az ilyen ember ne bátorítson másokat orvosi beavatkozásra, max önmagát kezeltesse, ha nem érzi magát jól.

Ha meg szakember, vagy érdekeltsége van a gyógyszeriparban, akkor ilyen fanatikus, objektív szempontokat nélkülözõ vélemény inkább elmegy hirdetésnek vagy kampánynak, mint érdemi szakmai véleménynek.

Úgy tûnik, hogy erre a ténykérdésre fény derült. <#smile>

Szóval van logika benne, csak látni kell. <#wink>

Möci
Kedves Ahoy!

Nem tudom és nem kívánom dokumentálni azt, amit nem állítottam!
Felhívom szíves figyelmedet, hogy én mindössze azt állítottam, hogy a vakcina sebtében összeállított és, hogy nincsenek meg a kellõ tesztjei.
Valamint arra céloztam, hogy nem feltétlen csak karfájás a lehetséges szövõdmény és arra, hogy az A/4-es papíron feltüntetetteken kívül is alakulhat ki más, eddig nem feltételezett szövõdmény.

ha már immungyengítés.Az antibiotikumok, tõkeletesen le tudják gyengíteni.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

... ha megkapod az influenzát...
Kedves Möci, megkérlek hivatalos forrásból és hivatalos dokumentumokkal igazold, hogy hol okozott súlyos bénulásokat vagy halált, esetleg tömeges zombulást az influenza oltás! Visszamenõleg a sok évtizedes flu oltásokra is, mivel mindkét vakcina ugyanúgy készül, sõt a h1n1 magyar vakcinában ha jóltudom harmadannyi elölt vírus van, mint az eddig is alkalmazott oltóanyagban.

Mellesleg már írtam nem árulnak zsákbamacskát: a rendelõben A4-es papíron fel van tüntetve milyen tüneteket okozhat, ebben benne van az izomgyulladás, Guillain-Barré szindróma, és az agyvelõgyulladás. Ám ennek az esélye 10 millióból 1 alatt van, ami kb 500 ezerszer kisebb esély minthogy a jelenlegi adatok szerint kórházba kerülsz, vagy ügyeletre, netán vérzéses tüdõgyulladásod lesz amivel pedig sehogysem tudnak segíteni.
Möci
😄

Möci
Kedves Epikurosz!

Én inkább úgy gondolom, hogy a mûanyagokat minden esetben újra-feldolgoztatnám, és csak nagyon kivételes esetben engedném bárhol is az égetésüket!

Kornan
Én is halottam több hasonlót is. Sokan elkezdtek zölden világítani a sötétben miután megkapták a vakcinát. Páran kóros röfögési kényszerrõl számoltak be. De olyat is hallottam akiknek cseppfolyósodott az agya miután hazament védõoltás után. Szomszédja találta meg 2 nappal utána... A doktorok tehetetlenek az ilyen esetekkel szemben.
Hát kipróbálni ki lehet 😊 Annyi biztos hogy aki allergiás arra ugye sokkal veszélyesebb a influenza is, tehát pl rám is. Tavaly elõtt én nagyon szenvedtem a köhögés miatt. Azóta se sírom vissza. A köhögést lehetséges hogy csillapítaná.
Én csak annyit szólok hozzá ehez, hogy ez egy oltári nagy biznisz. Aki meg eléggé betojt, hogy beoltassa magát ezzel a szarral, annak meg úgy kell!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"Kimentem az elõbb az udvarra és majdnem megfulladtam valamelyik barom mûanyagot éget és maró mérgezõ füstöt áraszt a környékre.miért vannak ilyen tróger emberek. "

A mi kerületünkben péntek déltõl szombat délig lehetne szabad avart - nem gumit! - égetni, de azt sem tartják be.
A barmok amúgy elégetik az avart, bedobják a szemetes kukába, majd elsétálnak a kertészboltba mûtrágyáért. Komposzt? Az mi?

Szerintem nem kerületenként kellene ezt kezelni: egész budapesten, akár kormányrendelettel be kellene tiltani az avar és más szemetek nyíltszíni égetését. De pld. mûanyagot csak engedélyezett szemétégetõ égethessen. A Bajnai adjon ki kormányrendeletet. Ennyi jót legalább csináljon a sok szemétség között.

Kara kánként folytatom tanításom.

Phyisikus
Hazudjatok ezaz...így kell ezt!Most már mese is van hozzá.Kell a reklám kampány ehhez is hogy a sokk hülye megint elhiggye mint állatába mindent. Aztán még be is oltják magukat. Nem baj majd úgy is ráb*asznak. Kit érdekel hogy teszik tönkre magukat.

Liebe ist für alle da

Jó. De egy próbát megér nem? Baja nem lesz az antihisztamintól.

Szépen ki kellett volna próbálni, mint ahogy az oltást is tesztelték.

Ja hogy ez nem akkora biznisz...hát igen.

Jóval ember barátabb, hogy aztmondod, jó, elkaptad, beszeded szépen két hétig az antihisztamint, és picit talán náthás leszel..és ennyi, elmúlik.

Minthogy juuuj meghaluunk..jááááj...oltasdbemagaad azonnal,és bár lázas leszel majd az oltástól, emg a késöbbi variánsok ellen szarrasejó, deazért csak had fogyjon.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Möci
Kedves Ahoy!

Megértem a hozzáállásod és a kardoskodásod, végül is ciki lenne azt mondani, hogy "Hú de hülyék voltunk, mert "2-65 korig mindenki be lett oltva 2-3 hete" családomban"
Végül is "Minden cigány a maga lovát dicséri" (ez itt egy közmondás és nem rasszizmus)
Jó esetben egyébként, csak fölöslegesen oltattátok le magatokat és örvendetes,hogy némi karfájással megúsztátok. Az összeesküvés elméleteket most hagyjuk, hiszen itt inkább lobbikról van szó, de arra gondoltál-e, hogy a családodat egy teszteletlen, sebtiben összeállított vakcinával oltattad le, ahol az enyhe karfájás akár csak az elsõ tapasztalat is lehet, hiszen nem tudható, hogy egy hónap vagy egy év vagy akármikor nem jelentkezik-e egyéb kellemetlenség (mondjuk allergia vagy meddõség kialakulása, sorvadásos betegségek, vérzékenység vagy egyszerû hajhullás a családban).
A számok azt mutatják, hogy inkább érdemes még kivárni, mert a lehetséges mögöttes kockázatok (teszteredmények híján) nagyon magasak az eddigi mortalitási ezrelékekkel szemben!
<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Amúgy most ultimate teszt következik az oltóanyag hatásosságára: most volt itt egy srác, össze vissza tüsszögött és taknyolta az egész lakást... Többek között az evõasztalt. Ha 3 napon belül nem kapom el 😄 akkor hatott a cumó

Már ittam bort influenzás után palackból, nõvérem hasonlóan beköhögte a konyhát (õ tuti az volt, 3 napig moccanni sem bírt)

Ha ezt is kibírja a család, akkor úgylátszik jó a szérum 😊))
Nem véletlenül kell a szervátültetettekre nagyon vigyázni, maszkokkal... mert immunszupresszánsokat kapnak hogy ne lökje ki az új szervet a testük. Szóval bármilyen kis baci is halálos lehet számukra + a rák kockázata is sokkal nagyobb náluk
A kevés durva lefolyású vérzéses tüdõgyulladást, pl az egészségesek túlzott immunreakciója okozza. (Hálaégnek, egyelõre nagyon ritkák még ezek az esetek) Egyébként ezt a túlreagálást sajnos nem ismerik pontosan, de az tény hogy egyszerûen elpusztítja az immunrendszer órák alatt a tüdõszöveteket (a cikkben is írt, sejtpusztításos immunitás miatt)

Namost mivel az immunrendszer nagyon bonyolult, az antihisztaminok csak egy részét mérséklik. Konkrétam az allergének miatt aktivált hízósejtek kivocsátotta hisztamin helyett beépülnek a hisztaminreceptorokhoz. (egyszerûsítve)

A hisztaminreakció meg orrnyálkaduzzanatot (értágulatot, vizenyõsséget) okoz, ugyanezt a tüdõben is. Szemviszketést meg ilyeneket okot. Ellenben a falósejtekre nem hat, szóval a tüdõd sem pusztítja az allergiás reakció, csak ödémás lesz.

Ergo, szerintem nem akadályozná meg a gyors leforgádú tüdõszövet pusztulást ha antihisztamint szednénk. Talán ha immunszupresszánsokat, vagy szteroidokat, (takrolimusz, kortizon stb) de akkor meg a vírus ölne meg azonnal minket, ráadásul tüdõgyulladásbaktériumok lennének végzetesek.

Egyelõre nó para, mert kevés ilyen vérzéses tüdõpusztulást okozott. Sajna csak a védõoltás véd ezellen.
Nade ha elkapja..immun blokkoló..és lehet 2 hétig lesz náthás..de valszeg sok baja nem lesz.

Igen. De mondtam én mást? <#eljen>

Nah jó, de azért elég merész végig klaritinozni a flu seasont... <#rolleyes>

Én nem hibáztatnám a kormányt!Nélküle, kanyarodni se tudnék! <#nemtudom><#wilting><#zavart1>

Nem én mondtam <#schmoll2>

Sanyix
tehát kurvára nem veszélyesebb mint a sima, ergo az egész csak egy média (és a gyógyszergyártók) által felfújt hiszti.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Igen..merthogy ez sem sokkal másabb.

Sanyix
micsoda? Pedig a ballerek fejében már megmondták a hangok, hogy azért nem akarnak oltani az emberek, meg a zorbán a patásördög ezt mondta a kis náczy rááászistákoknak 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
"Attól, hogy IMMUNREAKCIÓT vált ki, és a tüdõben..valami izéket túltermel ami miatt durva tüdõgyuszi alakulhat ki."

Grat, megtaláltad azt ami PONT a sima influenzára is igaz...

Mellesleg most mondta be a TV hogy a kiszállított oltóanyagok fogyása meglódult, volt ahol félóra alatt szétkapkodták, és jópár helyen most azért nincs.
OFF: Imádtam az analógot 😊 Most Super8-as filmmel szeretnék foglalkozni... de még megvannak a vegyszereim is... csak sajna minden nagyon drága lett 😞
Igen, ezt fel lehetne fogni amúgy közösségi érdeknek, hazafiasságnak. Magyar vir(t)usnak. Mert csak úgy mûködik ha a közösség együttmûködik összefogva. Érdekes hogy még politikai okai sem nagyon vannak, mert a nagy MSZP-s FIDESZ-es vezérek is egyetértenek hogy kell az oltás. Szvsz itt látszik hogy a média mindenkinél nagyobb diktátor a világon!
Hát a fotózás a precízitásról szól nagyrészben. 22 fok, +- 0,25fok pld.
Elégdurva mennyiségû izét írtatok itt össze, csak a lényeget nem.

Hogy mitõl olyan baromi veszélyes ez a H1N1.

Attól, hogy IMMUNREAKCIÓT vált ki, és a tüdõben..valami izéket túltermel ami miatt durva tüdõgyuszi alakulhat ki.

Namármost..ha immunreakció blokkolót szedünk (anti hisztaminokat)...tehát aki allergiás ezeket szedi is...ott akkor elvileg ilyen veszély nem áll fenn, ha ezt az izét el is kapja, egy mezei náthával át is lendül rajta.

Akinek viszont erõs a szervezete, és semmirese allergiás, ez fasza reakciót fog kiváltani, ami számára nem túl mókás dolog.

Jól látom a helyzetet?

Ergo..hisztamin blokkolót mindenkinek, és nem kell semmi tû meg faxtudja mi! (20 darab ...pl Claritine az kb egy ezres)

Alap... Inkább arra tippelek, hogy ha esetleg tényleg komolyabb járvány lesz (Bár csak ne úgy lenne) Akkor majd az lesz a média hype, hogy a kormány miért nem kötelezte erõszakkal az embereket az oltásra. (Mert a szegény nép, honnan tudná mit kell csinálnia?)
Jah persze okoska...spanyolnátha kicsit ismerni kellene a történelmet.
Pont ez a veszéje ennek a virusnak is, s inkább legyen tulreagálva.

Tényleg fel kellen fogni, rohadtul nem az baj hogy te elkapod, hanem az hogy ha elkapod szinte 100% hogy TE fogsz még megbetegitni másik X embert, érted TE miattad lesz más BETEG, s ezt nem lehet sehogy se szépiteni, mert ha beoltattad volna magad 1 te se lennél beteg meg ami a legfontosabb mást se betegitesz meg. S ráadásul ha még is elkapod, te is ugyan igy egy korlátort "barom" miatt leszel beteg aki nem olattata be magát. S az még hogy erre büszke is vagy a legnagyobb szánalom.

Az infulenzát nem lehet csak ugy elkapni, az emberi szervezeten kivül nem szaporodó képes, csak mit tudjuk szaporitni meg terjeszteni, s ha nem lenne akiben szaporodjon akkor nem is tudna terjedni.
Tudod én azt nem értem hogy ha valaki hazaviszi a családjához a vírust és megfertõzi õket is és tragédia lesz belõle akkor kit fog hibáztatni? Természetesen a kormányt!
Amúgy én is fotósnak tanultam pár éve 😄 Csak mi divatfotós studióban voltunk. Úgylátszik aki észérvekkel gondolkozik, az fotós volt <#pias>
Hú tényleg minden leírt szó hibás! Mutatnál egyet?