• Ahoy
    Már 2x leírtam kb, hogy egy csomó free vakcina van, csak felkell hívni az orvost - egy próbát megér nem? Nálunk gyakorlatilag senki nem volt jogosult...(max én az allergiás asztmámmal) csak a nagy érdektelenség miatt roskadozott a polc akkor még...(Még legelső körben nov 15-én)

Ellenben most meg kezd átfordulni a kocka, mert hiány van a patikákban is, mindenki elkapkodta a vakcinát. Az emberek kezdenek bepánikolni, mert olaszoknál láthatóan durvult a helyzet, Ukrajnában pedig már egy jóval fertőzékenyebb törzs terjed - azért lett ekkora balhé ott. Nem akarok jósolgatni, de 1 hónap múlva itt is jónagy pánik lesz, és még sokkal nagyobb média hype...Én inkább az utóbbitól félek, nem is kicsit.

Az Omnivest-es arc mondta, hogy 1:1-ben ugyan az az oltás mint amivel tavaly vagy 10 éve oltottak inflenza ellen - csak a törzs más. De logikus nem? végülis mi a fenének öljenek bele egy vadiúj tech kifejlesztésébe milliókat hirtelen... Szvsz valaki elültette a fejekben a dolgot, hogy halálos mellékhatásai lehetnek, onnantól kész vége, értelmes emberek is elkezdtek antioltás pártiak lenni.