Ahoy#251
"Nem tudom és nem kívánom dokumentálni azt, amit nem állítottam!"
Tehát légbőlkapott kijelentés. Bármire bármit ki lehet találni, és bármiben lehet kételkedni...semmi bizonyíték nincs róla. Ennyi erővel ne vezess autót, mert nagy eséllyel baleset fog érni az úton. Még ha teljesen más technológia lenne, vagy élő vírus, új adalékanyagok akkor totál megérteném miért a para. Annak sincs értelme hogy tél közepéig tesztelgetik, elkezdik gyártani tavaszra készlesz, és semmi értelme nemvolt kicseszni a pénzt, mert addigra tuti végigsöpör a világon. Kb ígysincs sok értelme mert a média diktátor megmondta hogy az oltás rossz... Amikor meg járvány lesz erősebben akkor már hiába szaladnak az emberek az oltóanyagért, mert hirtelen elfogy, képtelenség beoltani egyszerre több százezer embert, ráadásul 8-14 nap mire érdemben hat.
Nov 15-én kaptam meg az oltást, családommal együtt. Azóta sem jelentkezett semmi tünet. Még aznap pénteken iszogattunk elég rendesen, és még másnapos sem voltam :D Szóval még csak le sem gyengített. Orvosom és felesége november 1-jén kapta meg. Tehát 1 hónap és 5 nap alatt sem jött ki semmi más tünet.
Ennek hiszek, mert ez valóság, és itt van a környezetemben. Nem az ÁNTSZ közleménynek, és nem is a konspirációs blogoknak.