• keeppy
    Informatikai hírportál elméletileg nem? Magyarul tudomány = új nanotechnológiás hiper szuper csúzli ami megeszi a szemetet és magától szarik utána hamburgert. Ja és még MC-is dobozba bele is teszi.
    Na szóval mi a rákért tesznek ilyen témákat ide?!?!
    Azt hittem végre egy hely ahol nem bombáznak efféle kreténségekkel. Ha veszélyes veszélyes ha nem nem a H1N1, úgyse tudhatja 100%-ra senki aki most itt veszekszik, mivel egyikünk sem biokémikus, bárki tévedhet akinek a cikkeit olvassátok és bárki hazudhat a neten, még a biokémikus sem jós sem isten.
    Szóval nem értem mi ez a sok sületlenség élj a mának... Mert ja holnap vagy 1 év múlva megölhet a H1N1, ja meg csak úgy magától odamegy egy gyerek és szétrúgja a segged, mert kell a pénzed, ja meg csak úgy becsapódhat egy meteor, kicsit sok esély van rá, hogy hamar elpatkoljunk én nem fogok ilyen hülyeségekkel foglalkozni... most ha meghalok 1 hét múlva addig legalább szeretkeztem amennyit csak tudtam, vérpistike meg egyfolytában a neten gubbaszt míg azt nem írják egy fórumon kamu az egész..., aztán egy hét múlva jön más amin vérpistike izgulhat... talán egy meteor és akkor a NASA felkér mindenkit a felső 10-ezret kivéve, hogy minden pénzünket adjuk nekik, na olyan kevés jönne össze hogy akkor tuti kihalnánk :-D. Ugyan már ezt a sok sok butaságot... .