A H1N1-től a H1N1-ig

← ElőzőOldal 15 / 15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

birdo
Csak a TV hírek ami gondolom irányadó....de ott meg bizonytalanság van..jó- nemjó...ez van benne-az van benne följelentjük...vagy mégsem ?
káosz..

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Es vajon az oltas ellenzoinek hany szazaleka alapozza velemenyet arra, amit a neten olvasott vagy korlevelben kapott? 90-100???
Úgy néz ki, hogy kell a reklám a vakcinának, mert a gyógyszergyártók elégedetlenek az eladásokkal (vagy a halálozásokkal)... <#ravasz1>

Nyugodtan oltassa be magát minden hiszékeny elbutított hülye aki úgy érzi hogy normális az oltóanyag összetételének titkosítása,valamint az ellenszer esetleges utólagos hatásainak ismeretlensége.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

bld
Szintén elgondolkodtató adatok

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

"Hat hónappal ezelõtt zúdult a világra a legújabb influenzavírus, ami minden eddiginél jobban foglalkoztatja az embereket." Ez emberek le se szarnák, csakhát a nyomorult média mossa az agyukat.
bld
Hányan haltak meg eddig? 6an? kiderült, hogy mindegyik végelgyengült volt, rákos stb, csak kimutatták a szervezetükben? Az sem biztos, hogy akkor ennek a 6 embernek ez a vírus okozta a halálát? Hagyjuk szerintem. Aki be akarja oltatni magát nyugodtan oltassa be, a rekord idõ alatt engedélyeztetett (vajon miért?) oltással magát, aminek nem ismertek a következményei.
Az elõzõ globális vírussal is ez volt David Icke a sertésinfluenzáról , a magam részérõl én ebbõl a buliból kimaradok, ha mégis meghalnék nyugodtan kivéshetitek a sírkövemre, hogy ti megmondtátok elõre😉

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Az elmúlt 6 hónapban a WHO jelentése szerint írd és mond: 5712 ember halt meg H1N1 fertõzés miatt (okt. 30-ai adat) világszerte, és összesen.
A WHO adatai alapján világszerte 25.000 ember hal ÉHEN ... NAPONTA!

Ennek fényében egyszerûen felháborító ami ekörül a vírus körül megy!

Pár megdöbbentõ adat még:
Évente több mint 700.000 ember hal meg csak az USA-ban orvosi mû-, vagy gyógyszerezési hiba miatt.
Évente 35.000 ember hal meg rákban... csak Magyarországon.
HIV fertõzésben évente kb. 2.000.000 ember hal meg világszerte (ez már csak becsülni tudják).

birdo
Akkr se értem.... rengeteg pénzrõl van szó.... akkor miért haggyák, hogy riogasson a média.... mégis mi az igazság a legyártott H1N1 oltóannyal kapcsolatban..... és valyon mi ellen fog megvédeni <#nemtudom><#nemtudom>

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Ja, az ukrán és a román egészségügyi katasztrófáról is a magyar kormány tehet 😊

Nagyon értelmes cikk, jól összefoglalja az egészet. Én is az elõttem szóló nézeteit vallom részben, szkeptikus voltam, hogy már megint itt lihegnek az influenzával és csak felfújják a problémát. Aztán az aggasztó ukrán hírek hallatára inkább kértem a szezonális meg a H1N1 elleni oltást is. Sosem lehet tudni...Ha nem használ, nem is árt alapon.
Azonban ne ringassuk magunkat abba a téves képzetbe, hogy ááá, csak a média fújja fel, nincs is akkora baj. Ugyanis ha ez mégsem igaz és kitör a járvány, akkor ciki van, sokra már nem megyünk az én ugye megmondtamokkal. Illetve ha mégsem tör ki, vagy csak enyhe lefolyású lesz, akkor sem jelenthetjük ki biztosan, hogy oltás nélkül is így történt volna. Ez tipikusan az az eset, amikor a sok okos felvilágosult modern haladó szülõ nem oltatja be a gyerekét, mondván már régóta nem fordult elõ X betegség. Csak éppen azért nem fordul elõ mert elõzõleg népesség nagy részét átoltották évtizedeken át. A védõoltás az MEGELÕZÉS. Aki már elkapta a járványt, azon nem sokat segít. Vagyis ha leállunk az oltásokkal, akkor azt kockáztatjuk, hogy ismét elõretörnek egyes visszaszorított betegségek. Ha jól tudom, a 80as évek elején álltak le a feketehimlõoltással. Aki utána született, az nem védett. Egy esetleges himlõjárvány erõsen megtizedelné a mostani 25-30 éves korosztályt. Meg hallani olyat is, hogy oltóanyagok higanyt tartalmaznak, mérgezõek, stb... Valóban tartalmazhatnak higanyt, mert a tiomerzál nevû tartósítószer egy higanyvegyület. De ezt minimális mennyiségben alkalmazzák, senki se ettõl fog higanymérgezést kapni. Nem is mindegyik oltóanyagnál alkalmazzák.
Van veszélye az oltásoknak? Igen van, mint minden orvosi/gyógyszeres beavatkozásnak. De elõnye sokkal több van. Remélem fentiek segítenek meghozni a helyes döntést. <#kacsint>
Szerintem mindenki úgy dönt ahogy akar, mindenki azt hisz el amit akar, mivel mindenkiben kialakult már egy kép errõl a "járványról". Én amint lehet beadatom magamnak, függetlenül attól h meghalunk e vagy sem ha kihagyjuk ezt a csodás védõoltást. Nekem megér 2000 forintot az immunitás. Döntsetek ti is saját belátásotok alapján, ahogy én is függetlenül propagandától és "riogatásoktól" , érvelésektõl.. :-)

Rengeteg kamu infó hallatszik el a TV-ben ezzel a vírussal kapcsolatban. Korántsem annyira veszélyes mint amilyennek beállítja a média. Egyszerûen arról van szó hogy az állam legyártatott pár millió vakcinát és mivel gyakorlatilag nincs járvány ezért csak ülnek rajta és tárolják. Ezért ijesztgetik itt a jónépet mert ha eleget nyomja a média úgyis elhiszik a végén hogy meghalunk amennyiben nem adatjuk be magunknak, ergó elfogy amit legyártottak és nem bukják a pénzüket. Akinek nincs komolyabb krónikus betegsége illetve nem 5 év alatti semmi értelme beadatni. Egyébként azon érdemes elgondolkodni hogy ha annyira végzetes és pusztító ez a vírus amennyire próbálják beállítani miért nem teszik kötelezõvé? A válasz egyszerû, azért mert nem az! Ja még annyit hozzátennék hogy csak olyan országokban van veszélye ennek a vírusnak ahol olyan is a közegészségügyi helyzet, ezekbõl pedig van néhány a szomszédaink között (talán az osztrákok az egyetlen amelyik normális közülük). Még annyit hogy a magyar járványügy világelsõ még ha ezt nehezen is hisszük el ezért nálunk olyan méretû járvány mint máshol a világon nem is fordulhat elõ.
← ElőzőOldal 15 / 15