• slickboy
    #103
    Danesztól elnézést kérek, kicsit kirohantam a vitaminok ellen. Nem az ő kommentje váltotta ki ezt. Természetesen nélkülözhetetlenek az immunrendszer megfelelő müködéséhez. Ha táplálékkal nem viszünk be eleget akkor kell kiegészítést alkalmazni. Fontos a kellő mennyiségű zöldség fogyasztása is. Én azon akadtam, ki amit az 50es kommentben olvastam. De azt is hozzáfűzném, hogy csak és kizárólag extra vitaminbevitellel nem lehet komoly betegséget legyőzni. Kemény bakteriális vagy virális fertőzés esetén halottnak a csók...
    Higanynyelés: toxikológus mondta, adnék a véleményére. A gyomorsósav relatíve híg vizes oldat, nem lép reakcióba a higannyal. Higany nem túl reakcióképes. Testhőmérsékleten párolog a higany, de a gyomrodban nem felfújt lufi aminek a légterét megtölti majd az elpárolgó higany, ergó nincs hova párolognia.
    Kivételesen teljes mértékben osztom Epikurosz véleményét, keményen dolgoztak elődeink, hogy ilyen közegészségügyi szintre jussunk, amit most itt a nagyeszűek kezdenek tönkretenni. Érdekes módon mindenki felháborodna, ha a szomszédjában lepratelep uralkodna, és követelné a hatóságoktól, hogy büntesse meg a szomszédot amiért veszélyezteti környezők egészségét. De megelőző oltásnál amikor járványkitörést igyekeznek megakadályozni, mindenki a mellékhatásokon kattog és összeesküvést vizionál.