A Farewell to Dragons
  • Gubberx
    #2
    Szerepjátékot fejleszteni eléggé öngyilkos választás egy kis fejlesztőcsapatnak, persze láttunk már csodákat, de a többség sajnos mind elvérzik, annak ellenére is, hogy némelyek hoznak magukkal egyedi ötleteket is. Az Arise / KranX Productions által bejelentett friss alkotás, az A Farewell to Dragons is hasonló cipőben jár, bár itt nem találkozunk forradalmi megoldásokkal, jó ötletekkel viszont annál inkább. A játék nem a klasszikus fantasy szerepjátékok vonalán halad, de természetesen ezek a jellegzetességek is megtalálhatóak benne, a különbség csak annyi, hogy itt egy nagy adag sci-fi behatást is el kell majd viselnünk.



    Az alkotást egyébiránt olyan híres orosz sci-fi írók művei ihlették, mint Sergey Lukyanenko vagy Nikolay Perumov, főhősünk pedig a Victor névre fog hallgatni, aki megtanulja majd a mágia mind a négy összetevőjét, és a mi segítségünkkel fogja bevégezni végzetét, azonban, hogy ez pontosan mi lesz, sajnos még nem tudjuk.

    Az illetékesek az akció RPG kategóriában helyezték el az A Farewell to Dragons-t, amely a tervek szerint még az idei év harmadik pénzügyi negyedévében fog megérkezni, tehát nagyjából az őszi ciklusban, kizárólag PC-re. Várjuk a továbbiakat!

    forrás: Game Channel