A Farewell to Dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár mivel nem "nagy név" nem hiszem , hogy leforditják 😞
http://www.akciofigura.hu
Ha visznt nem arra gondolsz, hanem már átjutottál (ott is lesz egy erõs csapat), azt úgy old meg, hogy elsõnek a harcosokat csapd le, a mágus maradjon utoljára. Én így csináltam.
Was: Sergey Lukyanenko and Nikolay Perumov készített kitalált világban ha jól tudom.
És ki kell magam javítanom: van számolós küldi (eddig egyet találkoztam). És még egy infó: a karakter lapon van a Perks, melyek extra tulajdonságok (Stats mellett). Jó kis dolgok vannak ott is. Nekem nagyon tetszik a játék. (Még akkor is, ha nem AD&D, meg a többi, megszokott fantasy univerzum.)
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
én szorgalmasan követtem a quest nyilat 😊 és a vonattal átmentem Meadows-ba a következõ városba, de ott rögtön 1 nagy csata fogad: Level 10-es Gotor varázsló +3 Punisher varázsló, +1 vizi sárkány és ez nekem megoldhatatlanak bizonyul. 4 fõs Level3 partim van, valami tipp van esetleg?
A farewell to Dragons akkor is (ennek fényében is) egy klassz játék.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Az alkotást egyébiránt olyan híres orosz sci-fi írók mûvei ihlették, mint Sergey Lukyanenko vagy Nikolay Perumov, fõhõsünk pedig a Victor névre fog hallgatni, aki megtanulja majd a mágia mind a négy összetevõjét, és a mi segítségünkkel fogja bevégezni végzetét, azonban, hogy ez pontosan mi lesz, sajnos még nem tudjuk.
Az illetékesek az akció RPG kategóriában helyezték el az A Farewell to Dragons-t, amely a tervek szerint még az idei év harmadik pénzügyi negyedévében fog megérkezni, tehát nagyjából az õszi ciklusban, kizárólag PC-re. Várjuk a továbbiakat!
forrás: Game Channel
Én játszottam vele 4-5 órát és a tapasztalataim: nagyon klassz kis játék. Gépigénye semmi, a grafika szép és hangulatos, a pálya detto. Nincsenek benne hatalmas pályák. A harcok normal fokozaton elég taktikásak (persze az alacsonyabb szintû ellenfeleknél nem). Lehetnek társaink is. Nincs választható karakterek, sem kasztok. Adott szereplõk vannak. A fejlesztést 6 irányú tulajdonságokon keresztül lehet elvégezni (strength, build, agility, intellect, perception és luck), továbbá van talentfa is. A talentozás jó, nekem nagyon tetszik. A kezelõfelület szép, letisztult és igényes. Minden elérhetõ. A játékban bal klikk kijelöl, jobb klikkre meg cuppannak a karakterek. A kamera szabadon forgatható (függõlegesen azért van határa), továbbá nincsenek a karakterekhez kötve. Lehet benne zoomolni is, a legtávolabbi nagyon kényelmes. A küldetések jók, eddig nem volt benne gyakjál le 50 farkast, meg szedjél már le 10 pitypangot. Ergo a küldetések nem idõrabló baromságok! A tárgyak színezettek.
A 6 tulajdonságon kívül és a talenotázos felül van még 10 érték, melyre külön nem lehet tenni (perception, critikal, hit stb), de a tulajdonságokon keresztül (amire tehetünk, plusz a felszereléseken lévõk és talenten keresztül is növelhetõek a tulajdonságok és ezeken keresztül ezen 10-es értékek is).
Tehát aki szeretne egy jót játszani, nyugodtan próbálja ki. A játék 2009 október 30án jelent meg.
Még annyit, hogy kikerestem nektek a jutubon lévõ gameplay videókat.