A Farewell to Dragons
  • tomcsa4
    #1
    Üdv! Nyitottam ennek a játéknak egy topicot. Ez egy RPG/hack&slash. Nem kell 1000 ellenfél/perc módban menni (nem is lehet). Itt a hivatalos oldala a játéknak.

    Én játszottam vele 4-5 órát és a tapasztalataim: nagyon klassz kis játék. Gépigénye semmi, a grafika szép és hangulatos, a pálya detto. Nincsenek benne hatalmas pályák. A harcok normal fokozaton elég taktikásak (persze az alacsonyabb szintű ellenfeleknél nem). Lehetnek társaink is. Nincs választható karakterek, sem kasztok. Adott szereplők vannak. A fejlesztést 6 irányú tulajdonságokon keresztül lehet elvégezni (strength, build, agility, intellect, perception és luck), továbbá van talentfa is. A talentozás jó, nekem nagyon tetszik. A kezelőfelület szép, letisztult és igényes. Minden elérhető. A játékban bal klikk kijelöl, jobb klikkre meg cuppannak a karakterek. A kamera szabadon forgatható (függőlegesen azért van határa), továbbá nincsenek a karakterekhez kötve. Lehet benne zoomolni is, a legtávolabbi nagyon kényelmes. A küldetések jók, eddig nem volt benne gyakjál le 50 farkast, meg szedjél már le 10 pitypangot. Ergo a küldetések nem időrabló baromságok! A tárgyak színezettek.
    A 6 tulajdonságon kívül és a talenotázos felül van még 10 érték, melyre külön nem lehet tenni (perception, critikal, hit stb), de a tulajdonságokon keresztül (amire tehetünk, plusz a felszereléseken lévők és talenten keresztül is növelhetőek a tulajdonságok és ezeken keresztül ezen 10-es értékek is).

    Tehát aki szeretne egy jót játszani, nyugodtan próbálja ki. A játék 2009 október 30án jelent meg.
    Még annyit, hogy kikerestem nektek a jutubon lévő gameplay videókat.