RIP SlágerRádió
-
Most itt megegyezhetünk, hogy igen sokan egyetértünk a végeredményben. Buta emberek akik a győzike showra hokiznak 0-24. Ezért azonban nem az állam a felelős, hanem ahogy írtátok a nevelés. Hiába mutatnak melegeket a coolon attól én nem leszek az, mert tudom, hogy nem természetes. Az már régen rossz, ha erről a Bocsinak kell felvilágosítania, ahogy Babilon szeretné. Szerintem akinek ezt el kell magyarázni, az nem való erre a földre és zombiként éli életét. Amióta ennyire elk*rvult a tv, azóta nem is nézem. Ennyi a megoldás. Rádiót se hallgatok, úgyhogy igaziból édes mindegy ki beszél miről. Az összes adás népbutító szar. Stohl buci is úgy vigyorog a tv-ben mintha ovóbácsi lenne. Egy másodperc alatt hányingert kapok az ilyen műsoroktól, de erre van igény. A lényeg már le lett írva. Erről nem a mai fiatalság tehet, hanem az előző generáció, aki nevelés helyett a kocsmába sörözött, vagy a Kossuth téren dobálta a macskaköveket (ne vegyétek személyes sértésnek, nem a békés tüntetőkről írok). Ebben az országban a jogait mindenki marhára tudja, csak a kötelességeivel nincs tisztában senki sem. Aztán lehet zsidózni meg a kisebbségeket szidni (igaz 99%-ban jogos sajnos), de ettől nem lesz jobb. Az előző generáció elbukott, az újaknak kell helyrerakni az országot, ami nem lesz egyszerű, pláne ha maúnikán nevelkedünk... Soha nem volt igényem ilyen műsorokra, nem is lesz. Egyébként a mai világban is lehet példaképeket találni, nekem sikerült. Fat Mike életvitelét tartom példa értékűnek. A NOFX basszusgitárosáról van szó, utána lehet nézni mit ért el és miből. Volt egy interjú vele, hogy miért nem játszák a klippjeiket az MTV-n? A válasza az volt, hogy mikor még ismeretlenek voltak, kérték az mtv-t segítsen. Leszarták a fejüket, nem nyomták le egyszer sem a számaikat. Azóta az MTV könyörög nekik, de mostők b*sznak rá, holott nekik anyagilag megérné. Egyenes ember aki nem adta el magát ennyi.