RIP SlágerRádió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csendes demonstráció az kb a zsebhoki kategória (már elnézést a hasonlatért, de látványosabb nem jut eszembe): az asszony (állami vezetõk) se tud róla, gyereketek (fejlõdés, továbblépés) sem lesz belõle.
Ahhoz hogy eredmény (gyerek) legyen bizony oda kell állnod az asszony elé, rá kell venni a vetkõzésre (színvallásra), majd jól meg kell ba...nod (reformálnod).
Annak lehet eredménye. Ennek nem. Minden más meg mese...
"de nem megyek ki gyújtogatni, mert azzal csak további károkat okoznék ennek az amúgy is szomorú helyzetben lévõ országnak"
Békés demonstrációról még nem hallottál? Vagy attól félsz, hogy épp a rendõrök tennék azt a békés demonstrációt erõszakossá? Hát, megtörtént.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nem, nem csak Te! Örömmel látom, hogy léteznek még emberek akik nyitott szemmel járják a világot.
Bosco, Voyager - nem akarok személyeskedni, de ideje volna felnõni, gondolkodni és objektivan tájékozódni!
In Lak\'ech Ala K\'in
Magánvéleményem, hogy a tüntetéseket, ahogy eddig a politika magasról letolja. Ergo semmi értelme. Odáig pedig még nem jutottunk el véleményem szerint, hogy az erõszakot elfogadhatónak mondanám. Osztom azt a véleményt, hogy a csendes demonstráció a legjobb megoldás (szalagokkal a kocsin). Bocsinak annyira nem kell izgulnia, hogy húúú most mi lesz velem, mert õ már nem fog éhen halni. A mûsora meg, ha akarja megmarad max. nem ilyen formában és nem ezen a frekvencián. Kapkodnának utána mások.
Arról, hogy egyes médiumoknak politikai kötõdése (támogatása) van kár vitatkozni, mert szerintem is egyértelmû. Engem, mint hallgatót csak az érdekel, hogy ez mennyire jelenik meg pl. a mûsoraikban.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Elõre felvezette, hogy ez egy üzleti döntés a hallgatóknak.
Miután kiderült a turpisság sem hõbörögött, nem lázadt ellene, sõt mindenkit lehûtött, hogy õk se tegyék.
Pedig aláírom, 3-400 ezres (akár milliósat, fellépõkkel mint tankcsapda ...) tüntetést össze tudna hozni a rádió megmentésére. Miért nem?
A jogi megoldásban bízik?
Vagy csak nem akarja támadni a hatalmon lévõket "valamiért"???
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Azért az én minimális elvárásaimnak eleget tesznek azáltal, hogy drukkolnak csapatainknak, foglalkoznak a Debrecennel, az U20-as válogatottunkkal (úgy, hogy nem a kedvencük a focit), jégkorongozóinkkal, Erdei Zsoltival....stb.
Hogy azzal miért nem?
Miért kell jó hosszan pl Steiner Kristóffal beszélgetniük? (izraeli-magyar állampolgár szigorúan ebben a sorrendben, meleg, celebsenki)
Értem én, hogy próbáltak a politikától elzárkózni, de hátulról azért akkor is becsúszott nekik valami, és valahogy mindig a liberálisok (ez most húde kétértelmû volt <#eplus2>#eplus2>).
Ha ezt kompenzálták volna, egy rossz szavam nem lenne. (ha egy kissé nacionalistábbak lennének akkor meg pláne nem, hiszen nem szégyen magyarnak lenni, és nem szégyen ezt büszkén megmutatni)
"Ott kérdezgethetted volna a himnuszt"
Érdekes, már megint valaki a Himnusz nem tudásával jön.
Képzeld el, mi idõsebbek tudjuk, mert még Kádár elvtárs is volt annyira hazafi, hogy kötelezõvé tette hogy a gyerekek megtanulják.
Látva a fiatalok mennyire nem tudják ezek szerint már nem az?
Az viszont vicces volt, ahogy a média által abajgatott Király Linda belesült a Himnuszba ...
És hogy a témába vágjon: Bocsi ugyan tudja a Himnuszt? (tudod, nagy H-val!)
"Autók égtek"
Tudod, hogy milyen kocsik lettek felgyújtva a TV székház elõtt? Bizony nem családos emberek kín keservesen összespórolgatott suzukijai voltak azok, hanem a tõlünk lopott pénzen vett járgányok (és azokat sem a több órája ott tüntetõk gyújtották fel ... tudod, nem dugdosol egy molotovot órákon át a kabátod alatt ... valakik jöttek, dobtak, mentek.). Olvass utána, és gondolkozz!
Az ezt követõ megmozdulásokon meg nem tudhatod mi történt. Nem tudhatod kik szivárogtak be és miket csináltak a "tüntetõk" nevében (és kinek az érdekében). Érdekes mód, ahol Morvai ott volt, ott nem voltak kukaborogatások. De még ahol Tomicica, ott sem. Gondolkozz!
"kirakatok törtek"
Tudod TV székház ostromakor volt ott bank is (szomszéd épület), még csak annak sem tört be a kirakata ... sõt összefirkálva sem lett, semmi.
"És mit gondolt a hazafi tábor, a rendõröket akik felé a macskakövet dobálták nem várja senki otthon?"
Amely rendõr nem tagadja meg az ÁVH/politikusok parancsát (az államot védi, nem a népet), az maga is bûnös, cinkos a diktatúra fenntartásában. Tudod, Hágai bíróság ... nem lehet ám azzal érvelni, hogy parancsba kaptam ... nem lett volna szabad végrehajtani a parancsot!
Nem mellesleg sokan jönnek azzal, hogy "csõcselék", meg "mit randalíroznak", meg "nem az utcán kell elintézni".
Most komolyan, ennyire begyepesedett mindenki, vagy csak nem tanult történelmet. Egy diktatúrát hogy lehet legyõzni? (máshogy?)
'48, '56 ... akkoriban ugyanúgy csõcselékezte az éppen aktuális diktatúra a forradalmi tömegeket mint a 2006-os TV ostrománál a hatalmon lévõ libsik ... vagy csak én látom a párhuzamot ???
Annyi a különbség, hogy a média akkor nem volt a kezükben, nem ment a folyamatos agymosás (igen, Bocsiék is a részei voltak az agymosásnak!!!)
Vagy szerinted '48 és '56 is csak csõcselék aljas tobzódása volt?
Mindenesetre vicces lesz az új két pártrádió. Eddig bújtatott volt az emberek megvezetése (ez jobban is ment).
Most, ha a párt hangjától hallják majd a félrevezetést legalább tudják, hogy ezek 100% hogy manipulálni akarják õket.
És persze továbbra is kíváncsi leszek, hogy melyik fog Hungaricát játszani? <#eplus2>#eplus2> (egyiksem)
A frekvenciapályázatok mostani kiosztásánál egyáltalán nem a lényeget lovagolják meg egyesek. Azt kell végiggondolni, hogy egy országot érintõ kérdésben a döntéseket (szerintünk) milyen szempontok szerint kellene meghozni, és most milyen szempontok szerint sikerült. Bevallom én az ügy kapcsán tudtam csak meg, hogy az egész ORTT bagázs politikusokból áll, nálam már eleve ez non-szensz. Nem is feltételeztem volna.
Bumeráng
Nem vagyok rajongó, nagy ritkán hallgatom (összeségében jónak tartom, hisz szórakoztat, engem mindenképp), legtöbbször netrõl vissza a felvett részeket. Ami nekem lejött, hogy itt 3+ ember véleményez dolgokat, ahogy nekik tetszik. Ezzel vagy egyet értünk vagy nem, annak meg semmi akadálya, hogy tiszteletben tartsuk a másik véleményét. Az utálkozók, ha hallgatták volna a mûsorokat állítom, hogy sok olyannal kerültek volna szembe amivel igenis egyetértenek és sok olyannal amivel meg egyáltalán nem. Mindennapi, akkor aktuális dolgokról van/volt szó. Szerintem ez teljesen normális. A legjobb puszipajtásával sem ért egyet mindenben az ember, hisz különbözõek vagyunk. Ha nem így lenne és tévednék, akkor a mûsorokat ki lehet elemezni (neten fent van visszamenõleg is).
Summa:
Én csak azt nem értem, hogy az ORTT minek az alapján hozta meg döntését? Kiállhatnának és elmondhatnák. Gazdasági döntés volt? Tény, hogy nem. A hallgatók érdekeit tartották szem elõtt? Kötve hiszem, nézzük meg. Indokolják meg és én meg fogom érteni.
De kicsi ember vagyok én ehhez. ( Meg szerintem itt valamennyien, és nem megbántani akartam senkit ezzel...)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
New Wave 2.0 / Oldies Music 1.0
apummal megont voltam kamionozni és hallgattuk a Danubiust és mondták a hírekben hogy a Neo FM-et meg az Fm-1 akármit ki kellet volna tiltani és így mindenki igazságtalanságnak tartja hogy õk nyerték meg frekvenciát.
Van jópár Erdélybõl, Vajdaságból áttelepült, illetve Szlovákiában élõ magyar ismerõsöm. Egyik sem kérdõjelezte meg magyarságom, és én sem az övékét.
Ja, hogy õk is magyar dalokat énekeltek? Hát igen, kultúrája teszi naggyá a nemzetet.
Okt.23 CSÕCSELÉK ????!????!??!!!!
Ott hazafiak voltak. Ismered ezt a szót? Igen, Bocsiék nem voltak ott, miért is lettek volna, nem hazafiak.
Látszik, hogy csak a liberális médiából tájékozódsz, látásköröd beszûkült, az általuk kitalált hazugságokat szajkózod. Szégyeld magad tudatlanságod miatt is.
Itt élsz, és még arra sem vagy képes, hogy az itt élõ többség értékrendjét magadévá tedd (asszimilálódj)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
btw sose értettem ,hogy miért okoz sokaknak örömet az, hogy megszûnik, mikor sose hallgatta, mert pl kretének, nem tetszik a stílusuk, semmi vizet nem kavart náluk. Káröröm ? fuck yeah Mo.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Nem ugyanaz - kár röhögni. <#wilting>#wilting>
In Lak\'ech Ala K\'in
Emlékezz okt.23 meg hasonló eseményeket követõ adásaikra. Te fel lennél háborodva, ha nem szolgálnának ki, csak mert magyar zenekarra akarsz jegyet venni? Én felháborodtam. Õk nem.
Adót úgy kb 15 éve fizetek rendesen (köszönöm kérdésed, igen jól vagyok), a himnuszt pedig már általánosban tudnunk kellett (nem csak az elsõ, hanem az összes versszakot. aki nem tudta, az nem mehetett negyedikbe).
Nem mellesleg 5 éven át énekkar tagja voltam (minden évben arany fokozatot elérõ nemzetközi hírnevû kórus), és bizony elég sokszor énekeltük el mind a Himnuszt, mind a Szózatot (ismét köszönöm kérdésed).
Mindössze egyszer lépett fel a kórusvezetõnk önálló számmal, már nem tudom melyik hazafias dalt adta elõ (az évtizedek homálya) ... de úgy, olyan szépen, olyan lelkesítõen, hogy akkor elõször büszke voltam rá, hogy magyar vagyok (pedig volt ott még az átkosból), könnyeket csalt a szemembe (isten nyugosztalja).
Nos, akkor ezennel kitárgyaltnak tekinthetjük, hogy tudom-e a Himnuszt, és kultúr szinten mennyire vagyok fényévekkel feletted, valamint mennyivel is vagyok magyarabb nálad ...
MOST LÁSSUNK TÉGED? Nos, te mire büszkélkedhetsz?
Több-e vagy mint az a gyáva ember, ki most ha kell halni nem mer ???
Senki vagy ??
Ez az igazi kommersz gagyi.
Ha egy kicsikét kevésbé, ha egy kicsit legalább nemzetibbek, hazafisabbak lettek volna, most tömegek tüntetnének a megmentésükért.
Ami meg is történne ... ha nem éppen ennek ellenkezõjét kérné Bocsi a hallgatóktól ... magyarán lesz ott valami háttéralku, felsõ ukász, baráti összefonódás vagy valami hasonló.
Azért kíváncsi leszek, hogy a MAHASZ eladási listáját vezetõ Hungarica számaiból az újak közül bármelyik fog-e leadni párat?
Na jó, ez volt a vicc kategória, persze, hogy egyik sem
Jó szavazást jövõre annak, aki megy...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
kár értük
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A népek lázadoznak a két rádió megszûnése miatt miközben sokkal fontosabb dolgokról döntenek a kedves vezetõink saját maguk hasznára.
!WANTED!
Akinek nem tetszik az ne hallgassa. Nem kell leszólni szerintem azt, akinek tetszik és ez a szórakozása. És kérem ne jöjjön senki a szánalmas álszenteskedéssel hogy kulturálatlan, stb... aki egy kis agykikapcsolós szórakozást szeretett volna, annak tökéletes volt ez a két rádió.
Leírok egy sztorit. Levált a porc lábamból, muszáj volt kocsival járnom egyetemre. Eléggé bedepresszióztam, mert rossz érzés volt, hogy le vok korlátozva. Bár elõtte is ismertem már, akkoriban szoktam rá a bumerángra, mert hihetetlen módon el tudta velem feledtetni a problémákat és meg tudott nevettetni a legnehezebb idõszakokban is. Nevetségesnek tûnhet, de nekem naon sokat adtak akkoriban Borosék. Én ezt nézem, és nem építek föl magamban valami elvont absztrakt karótnyelt kulturáltságot, ami nem engedi meg nekem, hogy az obszcénebb poénokon nevessek. Mert ezzel csak szegényebb lennék, sokkal!
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
REAL MADRID
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
2. A nyertesek olyan alacsony árat vállaltak, hogy 670 millió kár éri az "adófizetõket"
1. pontban árat kicseréled %-ra, és máris megvan a megoldás