RIP SlágerRádió
  • jefferson83
    Én nem így érzem. Most a napokban hallgattam a rádiót a döntés után. Kiváncsi voltam, hogyan kezelik. A nagy önsajnálatot nem favorizálom, de így egy nap belefért, másnap már "normálisabb" műsort hallhattunk. Bocsi úgy harcol, ahogy azt egy rádióban illik. Nekem épp az a benyomásom volt, hogy míg nyilvánosan hűti a tömeget, hogy nem kellene az ORTT elé felvonulni, mert nincs értelme addig mindig hozzátette, hogy mindenki azt csinál amit akar (mintha hízelgő lenne számára, ha megtörténne). Piszkosul megbüntetnék, ha a rádióban tüntetést szervezne, ezt ő is nagyon jól tudja.

Magánvéleményem, hogy a tüntetéseket, ahogy eddig a politika magasról letolja. Ergo semmi értelme. Odáig pedig még nem jutottunk el véleményem szerint, hogy az erőszakot elfogadhatónak mondanám. Osztom azt a véleményt, hogy a csendes demonstráció a legjobb megoldás (szalagokkal a kocsin). Bocsinak annyira nem kell izgulnia, hogy húúú most mi lesz velem, mert ő már nem fog éhen halni. A műsora meg, ha akarja megmarad max. nem ilyen formában és nem ezen a frekvencián. Kapkodnának utána mások.

Arról, hogy egyes médiumoknak politikai kötődése (támogatása) van kár vitatkozni, mert szerintem is egyértelmű. Engem, mint hallgatót csak az érdekel, hogy ez mennyire jelenik meg pl. a műsoraikban.