619
RIP SlágerRádió
-
Skyline #379 Hazaáruló zsidrákgyülekezet mindkét csatorna,slágeren rendesen hitgyüli szintű reklámokkal... Levelük,ha vissza is jönnek majd elfognak tünni egyszer ujra VÉGLEG.
A tv2 és RTL klub esetleges (remélhetőleg biztos) megszűnésénél is könnyezni fog a sok elbutított ember???:) -
#378 A veszít lemond dolog nem badarság. Az összes demokratikus államban ez alap. -
#377 Miről is szól egy szavazás:
A pártok programjaikkal indulnak, melyek közül tudnak a polgárok választani.
Amennyiben egy párt nem a választási programját hajtja végre már ezzel elkövette a választási csalás bűntényét. Hanyag kezelésnél is.
A több millió ember amely eredetileg rá szavazott most a jelenlegi alkotmány(nak csúfolt tolvajok által összedobott izé) alapján nem vonhatja meg a bizalmat az általuk választott képviselőktől és pártoktól.
Demokrácia?
Veszít = lemond? Badarság. Nincs olyan, hogy veszít (ez nem futóverseny), olyan van hogy csökken a támogatottsága a programjának (idejétmúlt, nem reális a nép számára, felesleges megszorításokat vagy pazarlást tartalmaz, nem ad választ sokakat érintő problémákra ...).
-
#376 Amúgy a demokráciában az is szokás ha egy pártelnök választást veszít akkor lemond. OV ezt nem tette meg. -
#375 De többmillió ember szavazott. Az nem demokrácia? (Félreértés ne essék nem az MSZP mellett állok, csak akkor nem értem a demokráciát ezek szerint) -
#374 Ha összegyűjtesz egy 100-200.000-es tüntetést a vezető ellen, igen, akkor a demokrácia szabályai szerint eljárva a vezetőknek fogadni kell ezt a kritikát, él le kell lépnie. Ez a demokrácia! -
#373 ez mind szép és jó, de akkor ebből kiindulva, ha nekem mondjuk majd nem tetszik, hogy a fidesz lesz hatalmon összegyűjtök 3000 embert és többmillió ember szavazata ellenére akkor OV-nek le kell majd mondania? -
#372 Ez még mindig politika, de válaszolok:
"Diktatúra a kommunista kínában van, nem itt. ÁVH sincs"
Definíció szerint is diktatúra van (legalább akkor a mint Kínában).
A demokrácia a görög démosz azaz nép szóból származik, jelentése népakarat. A demonstráción egy résztvevő (egy demokratikus nem megfélemlített államban) 50-100 ember véleményét képviseli (diktatúrában ez felmehet a százezres, milliós értékre is).
A TV székház ostrománál és a Kossuth téren össz volt saccra 70.000 ember. Számolj, megvolt szerinted a népakarat? Szerinem bőven.
Mi is jellemzi még a diktatúrát? No igen, a CENZÚRA. Szerinted az MTV nem cenzúrát alkalmazott, amikor nem tudósított még a saját ostromáról sem?
Mi még: á igen, a rendvédelmi szervek bevetése a békés tömegek ellen. Itt azért ügyeltek rá, hogy legyen oka (odaküldtek keménykedni egy vidéki tahó osztagot pár ezer ember elé ... persze hogy el lettek kergetve)
Mi még: az ellenállók elleni folyamatos állami terror. Folyamatos rendőri zaklatása az "ellenség" vezetőinek, illetve az "ellenséges" tábor támogatóinak. Harcuk nevetségessé tétele média közreműködésével ...
Soroljam tovább? Keményebb itt a diktatúra mint volt a 80-as években!
"Ha kirúgják feleslegesen végezte el az iskolát és tette kockára az életét nap mint nap."
Ha szembeszáll a diktátorral akkor meg kitüntetik és előléptetik. Csak ehhez azért kellene, hogy ne gyáva senki nyuszik legyenek.
Nem mellesleg tudod-e, hogy minden forradalomnak mi volt az egyik első lépése? Hova mentek támogatókért azaz kikért? Olvass utána...
"nem vizágyúval lőnének hanem ak-val a szemed közé, aztán pedig kussolna mindenki"
'56-ban megpróbálták a vén pufajkások ... nem jött be nekik. Minél keményebb a diktatúra, annál keményebb a Magyar nép is!
"nemhogy még felmentik azokat akik bántalmazták embertársainkat"
Mármint a megvadult rendőrcsordák akik viperával (sicc!) verik a békés demonstrálót, meg azzal kezdik, hogy fejbe rúgja ... aztán még a szemét is kilövi?
"El lehet menni szavazni, de annak pedig meg van az ideje és a módja a demokráciában."
No akkor miért is nem volt előrehozott választás? Kb minden magát egy aprót demokratikusnak valló országban ezt történt volna ... ergo diktatúra van!
"Nekem is megvan a véleményem a politikai elitről hidd el, de nem megyek ki gyújtogatni"
Senki sem mondta, hogy gyújtogatni kell. Nem is értem, hogy ezt honnan szeded. Rengeteg nagy létszámú békés demonstráció volt ellenük. Egy demokratikus politikusnak ebből értenie kell, hogy a nép nem kér többet belőle. Aztán hogy kik szivárogtak be és hova az továbbra is kérdéses...
Viszont ha nem mond le a vezető, onnantól kezdve ugyebár diktatórikus a rendszer, egy diktátor (bármi áron történő) elüldözése pedig kötelessége a demokráciában hívő népnek (tudtommal). Vagy tévedek? -
#371 Visszatérve a témához: tiltakozz ...ha tovább szeretnéd hallgatni kedvenc rádióadód -
#370 Attol, hogy bizonyos dolgokat figyelmen kivül hagysz amikor véleményt formálsz még nem vagy hülye és én NEM is neveztelek annak. Ha mégis megsértettelek valamilyen formában elnézést kérek!
Én mindössze arra hivom fel a figyelmetek, hogy mig állandóan az van kiemelve a média által; milyen nagyságrendü és jellegü károkat okoznak a "randalirozók" (milliós nagyságrend), senki nem említi (és senki nem figyel arra) hova tűnik a költségvetés egy része (milliárdos nagyságrend).
Érzékeled a külömbséget? -
#369 "Osztom azt a véleményt, hogy a csendes demonstráció a legjobb megoldás"
A csendes demonstráció az kb a zsebhoki kategória (már elnézést a hasonlatért, de látványosabb nem jut eszembe): az asszony (állami vezetők) se tud róla, gyereketek (fejlődés, továbblépés) sem lesz belőle.
Ahhoz hogy eredmény (gyerek) legyen bizony oda kell állnod az asszony elé, rá kell venni a vetkőzésre (színvallásra), majd jól meg kell ba...nod (reformálnod).
Annak lehet eredménye. Ennek nem. Minden más meg mese...
"de nem megyek ki gyújtogatni, mert azzal csak további károkat okoznék ennek az amúgy is szomorú helyzetben lévő országnak"
Békés demonstrációról még nem hallottál? Vagy attól félsz, hogy épp a rendőrök tennék azt a békés demonstrációt erőszakossá? Hát, megtörtént. -
#368 Az a baj, ha valakinek nem az a véleménye mint nektek, akkor az hülye, nem tud semmit a világhról bla bla bla. Nektek kéne felnőni ennyi idősen agyban is és elfogadni, hogy nem csak az a vélemény van a világon amit képviseltek. Részemről az egész lezárva mert átmentünk személyeskedésbe hála neked. -
#367 Rendben apu, felnövök, elkezdek gondolkodni, ha pedig nemtetszik valami akkor a "hazafi" fogalom védelmező szárnyai alatt török-zúzok egy sort, mert a felépített dolgokat oly jó tönkretenni. -
#366 "...vagy csak én látom a párhuzamot ???"
Nem, nem csak Te! Örömmel látom, hogy léteznek még emberek akik nyitott szemmel járják a világot.
Bosco, Voyager - nem akarok személyeskedni, de ideje volna felnőni, gondolkodni és objektivan tájékozódni! -
#365 Nem fogok pm-et írni. Nem is fogok vitázni. Műsorvezetők, operatőrök kocsijai is égtek. Diktatúra a kommunista kínában van, nem itt. ÁVH sincs, mert akkor már nem élnél. A rendőröknek pedig családja van, akiket el kell tartani. Ha kirúgják feleslegesen végezte el az iskolát és tette kockára az életét nap mint nap. Azok a szélsőséges nézetek pedig amiket te vallasz, sokszor felháborítóak. ÁVH, diktatúra? Nem tudom hol élsz. Ha diktatúra lenne meg ávh nem vizágyúval lőnének hanem ak-val a szemed közé, aztán pedig kussolna mindenki, nemhogy még felmentik azokat akik bántalmazták embertársainkat és szétverték az utcát. El lehet menni szavazni, de annak pedig meg van az ideje és a módja a demokráciában. Attól, hogy egy kis csoportnak ez nem tetszik, még nem kell, hogy lángokban álljon Budapest. Nekem is megvan a véleményem a politikai elitről hidd el, de nem megyek ki gyújtogatni, mert azzal csak további károkat okoznék ennek az amúgy is szomorú helyzetben lévő országnak. -
jefferson83 #364 Én nem így érzem. Most a napokban hallgattam a rádiót a döntés után. Kiváncsi voltam, hogyan kezelik. A nagy önsajnálatot nem favorizálom, de így egy nap belefért, másnap már "normálisabb" műsort hallhattunk. Bocsi úgy harcol, ahogy azt egy rádióban illik. Nekem épp az a benyomásom volt, hogy míg nyilvánosan hűti a tömeget, hogy nem kellene az ORTT elé felvonulni, mert nincs értelme addig mindig hozzátette, hogy mindenki azt csinál amit akar (mintha hízelgő lenne számára, ha megtörténne). Piszkosul megbüntetnék, ha a rádióban tüntetést szervezne, ezt ő is nagyon jól tudja.
Magánvéleményem, hogy a tüntetéseket, ahogy eddig a politika magasról letolja. Ergo semmi értelme. Odáig pedig még nem jutottunk el véleményem szerint, hogy az erőszakot elfogadhatónak mondanám. Osztom azt a véleményt, hogy a csendes demonstráció a legjobb megoldás (szalagokkal a kocsin). Bocsinak annyira nem kell izgulnia, hogy húúú most mi lesz velem, mert ő már nem fog éhen halni. A műsora meg, ha akarja megmarad max. nem ilyen formában és nem ezen a frekvencián. Kapkodnának utána mások.
Arról, hogy egyes médiumoknak politikai kötődése (támogatása) van kár vitatkozni, mert szerintem is egyértelmű. Engem, mint hallgatót csak az érdekel, hogy ez mennyire jelenik meg pl. a műsoraikban. -
#363 Na ha ennyire egyetértünk, akkor mond már meg nekem, hogy szerinted Bocsi miért nem harcol a Slágerért?
Előre felvezette, hogy ez egy üzleti döntés a hallgatóknak.
Miután kiderült a turpisság sem hőbörögött, nem lázadt ellene, sőt mindenkit lehűtött, hogy ők se tegyék.
Pedig aláírom, 3-400 ezres (akár milliósat, fellépőkkel mint tankcsapda ...) tüntetést össze tudna hozni a rádió megmentésére. Miért nem?
A jogi megoldásban bízik? [fekveröhög] Itt?
Vagy csak nem akarja támadni a hatalmon lévőket "valamiért"??? -
jefferson83 #362 Na látod ezzel meg én értek egyet veled. Amikor ilyen celebsenkikről van szó és még esetleg ömlengés is van hányni tudnék. Paris Hilton kapcsán került előtérbe Kristóf akit akkor is felhívtak ott csak az maradt bennem, hogy Voga ütősen beszólt neki (na azon felröhögtem) :)
Azért az én minimális elvárásaimnak eleget tesznek azáltal, hogy drukkolnak csapatainknak, foglalkoznak a Debrecennel, az U20-as válogatottunkkal (úgy, hogy nem a kedvencük a focit), jégkorongozóinkkal, Erdei Zsoltival....stb. -
#361 Az első sorodon kívül egyetértek veled.
Hogy azzal miért nem?
Miért kell jó hosszan pl Steiner Kristóffal beszélgetniük? (izraeli-magyar állampolgár szigorúan ebben a sorrendben, meleg, celebsenki)
Értem én, hogy próbáltak a politikától elzárkózni, de hátulról azért akkor is becsúszott nekik valami, és valahogy mindig a liberálisok (ez most húde kétértelmű volt ).
Ha ezt kompenzálták volna, egy rossz szavam nem lenne. (ha egy kissé nacionalistábbak lennének akkor meg pláne nem, hiszen nem szégyen magyarnak lenni, és nem szégyen ezt büszkén megmutatni) -
#360 Szerintem ne menjünk át ennyire politikába ... de a felvetett kérdéseidre még válaszolok (utána PM please, ha még van kérdésed).
"Ott kérdezgethetted volna a himnuszt"
Érdekes, már megint valaki a Himnusz nem tudásával jön.
Képzeld el, mi idősebbek tudjuk, mert még Kádár elvtárs is volt annyira hazafi, hogy kötelezővé tette hogy a gyerekek megtanulják.
Látva a fiatalok mennyire nem tudják ezek szerint már nem az?
Az viszont vicces volt, ahogy a média által abajgatott Király Linda belesült a Himnuszba ...
És hogy a témába vágjon: Bocsi ugyan tudja a Himnuszt? (tudod, nagy H-val!)
"Autók égtek"
Tudod, hogy milyen kocsik lettek felgyújtva a TV székház előtt? Bizony nem családos emberek kín keservesen összespórolgatott suzukijai voltak azok, hanem a tőlünk lopott pénzen vett járgányok (és azokat sem a több órája ott tüntetők gyújtották fel ... tudod, nem dugdosol egy molotovot órákon át a kabátod alatt ... valakik jöttek, dobtak, mentek.). Olvass utána, és gondolkozz!
Az ezt követő megmozdulásokon meg nem tudhatod mi történt. Nem tudhatod kik szivárogtak be és miket csináltak a "tüntetők" nevében (és kinek az érdekében). Érdekes mód, ahol Morvai ott volt, ott nem voltak kukaborogatások. De még ahol Tomicica, ott sem. Gondolkozz!
"kirakatok törtek"
Tudod TV székház ostromakor volt ott bank is (szomszéd épület), még csak annak sem tört be a kirakata ... sőt összefirkálva sem lett, semmi.
"És mit gondolt a hazafi tábor, a rendőröket akik felé a macskakövet dobálták nem várja senki otthon?"
Amely rendőr nem tagadja meg az ÁVH/politikusok parancsát (az államot védi, nem a népet), az maga is bűnös, cinkos a diktatúra fenntartásában. Tudod, Hágai bíróság ... nem lehet ám azzal érvelni, hogy parancsba kaptam ... nem lett volna szabad végrehajtani a parancsot!
Nem mellesleg sokan jönnek azzal, hogy "csőcselék", meg "mit randalíroznak", meg "nem az utcán kell elintézni".
Most komolyan, ennyire begyepesedett mindenki, vagy csak nem tanult történelmet. Egy diktatúrát hogy lehet legyőzni? (máshogy?)
'48, '56 ... akkoriban ugyanúgy csőcselékezte az éppen aktuális diktatúra a forradalmi tömegeket mint a 2006-os TV ostrománál a hatalmon lévő libsik ... vagy csak én látom a párhuzamot ???
Annyi a különbség, hogy a média akkor nem volt a kezükben, nem ment a folyamatos agymosás (igen, Bocsiék is a részei voltak az agymosásnak!!!)
Vagy szerinted '48 és '56 is csak csőcselék aljas tobzódása volt?
Mindenesetre vicces lesz az új két pártrádió. Eddig bújtatott volt az emberek megvezetése (ez jobban is ment).
Most, ha a párt hangjától hallják majd a félrevezetést legalább tudják, hogy ezek 100% hogy manipulálni akarják őket.
És persze továbbra is kíváncsi leszek, hogy melyik fog Hungaricát játszani? (egyiksem) -
jefferson83 #359 ORTT közlemény 1
ORTT közlemény 2
Közlemény a döntésről, akit érdekel olvassa el. -
#358 Tökéletesen egyetértek! -
jefferson83 #357 Te mondod, hogy a Sláger rádió (Bumeráng) az amelyik megvezeti az embereket? Aludj rá még egyet.
A frekvenciapályázatok mostani kiosztásánál egyáltalán nem a lényeget lovagolják meg egyesek. Azt kell végiggondolni, hogy egy országot érintő kérdésben a döntéseket (szerintünk) milyen szempontok szerint kellene meghozni, és most milyen szempontok szerint sikerült. Bevallom én az ügy kapcsán tudtam csak meg, hogy az egész ORTT bagázs politikusokból áll, nálam már eleve ez non-szensz. Nem is feltételeztem volna.
Bumeráng
Nem vagyok rajongó, nagy ritkán hallgatom (összeségében jónak tartom, hisz szórakoztat, engem mindenképp), legtöbbször netről vissza a felvett részeket. Ami nekem lejött, hogy itt 3+ ember véleményez dolgokat, ahogy nekik tetszik. Ezzel vagy egyet értünk vagy nem, annak meg semmi akadálya, hogy tiszteletben tartsuk a másik véleményét. Az utálkozók, ha hallgatták volna a műsorokat állítom, hogy sok olyannal kerültek volna szembe amivel igenis egyetértenek és sok olyannal amivel meg egyáltalán nem. Mindennapi, akkor aktuális dolgokról van/volt szó. Szerintem ez teljesen normális. A legjobb puszipajtásával sem ért egyet mindenben az ember, hisz különbözőek vagyunk. Ha nem így lenne és tévednék, akkor a műsorokat ki lehet elemezni (neten fent van visszamenőleg is).
Summa:
Én csak azt nem értem, hogy az ORTT minek az alapján hozta meg döntését? Kiállhatnának és elmondhatnák. Gazdasági döntés volt? Tény, hogy nem. A hallgatók érdekeit tartották szem előtt? Kötve hiszem, nézzük meg. Indokolják meg és én meg fogom érteni. -
#356 Szerintem azért még ez a "bezárósdi" dolog nincs lefutva, legalábbis nagyon remélem. Nem hiszem, hogy 2 "ekkora" nevű rádió helyett jöhet 2 ( számomra semmitmondó ) nevű adó.
De kicsi ember vagyok én ehhez. ( Meg szerintem itt valamennyien, és nem megbántani akartam senkit ezzel...) -
#355 És már ne is haragudj, de nehogy már te döntsd el ki hazafi és ki nem. Többet tettek az országért, mint a nagy átlag. Szerény személyem véleménye az, hogy a műsoruk nem volt valami túl jó, de ha másokat szórakoztat, akkor csinálják, hisz, ha ebben más örömöt lel az csak jó. -
#354 Október 23.-án MSZP ellenes nézeteket valló emberek gyűltek össze, illetve azok akiknek elegük lett a kormányból. Ott kérdezgethetted volna a himnuszt, szerintem 10/2 lett volna az eredmény. Családos embereket károsítottak meg , akik semmiről sem tehetnek. Autók égtek, kirakatok törtek, több millió forint elment az adófizetők pénzéből mindezek eltüntetésére (nem beszélve az utcára szemetelésre, ürülékre, stb...). Gratulálok a hazafiaknak. Az ott parkoló kocsik talán MSZP-s autók voltak? Az ottani üzlettulajdonosok lopták az országot? És mit gondolt a hazafi tábor, a rendőröket akik felé a macskakövet dobálták nem várja senki otthon? Azért el lehet ám gondolkodni egy kicsit. A nagytöbbség otthon maradt, akik ezt elítélik. Ha az ellenoldal is kiment volna mások lettek volna az arányok (pártnézettől függetlenül, ezt a rongálást szerintem egy normális ember elítéli). Kíváncsi vagyok mit tudok rosszul, hiszen hamarosan jön a hsz, hogy az nem úgy volt... (jah és én nem a médiából tájékozódom...) -
#353 Még nem tudom eldönteni mit is gondoljak rólad, de ha még irsz pár ilyen elmés hsz-t..... akkor talán....
-
tomi0113 #352 hali!
apummal megont voltam kamionozni és hallgattuk a Danubiust és mondták a hírekben hogy a Neo FM-et meg az Fm-1 akármit ki kellet volna tiltani és így mindenki igazságtalanságnak tartja hogy ők nyerték meg frekvenciát. -
#351 Már elnézést a kérdésért, de ha nem itt születtél, akkor mégis hogy a p.csába mered megkérdőjelezni bármely magyar magyarságát? Honnan jöttél? Kinek képzeled magad?
Van jópár Erdélyből, Vajdaságból áttelepült, illetve Szlovákiában élő magyar ismerősöm. Egyik sem kérdőjelezte meg magyarságom, és én sem az övékét.
Ja, hogy ők is magyar dalokat énekeltek? Hát igen, kultúrája teszi naggyá a nemzetet.
Okt.23 CSŐCSELÉK ????!????!??!!!!
Ott hazafiak voltak. Ismered ezt a szót? Igen, Bocsiék nem voltak ott, miért is lettek volna, nem hazafiak.
Látszik, hogy csak a liberális médiából tájékozódsz, látásköröd beszűkült, az általuk kitalált hazugságokat szajkózod. Szégyeld magad tudatlanságod miatt is.
Itt élsz, és még arra sem vagy képes, hogy az itt élő többség értékrendjét magadévá tedd (asszimilálódj) -
#350 Szívből kívánom neked, hogy csak fele annyit vezess le egy hónapban szórakoztató rádiók nélkül, mint amennyit én egy héten. -
lampard99 #349 Én nem vagyok magyar nem is itt születem, de úgy gondolom, hogy ha akkora magyar valaki akkor ezeket tudnia kell és adót is rendesen kell fizetni, ha figyelmesen olvastad volna akkor én az átlara értettem, és ami az oct.23 an törtent HÁT..... nem tartom sokara csak a csöcseléket szabadon engedtek, és mit értek el vele? le járaták az orszagot. -
Cat 02 #348 Sztem inkább saját hozzászólásaid olvasd, ha kreténen akarsz röhögni, te kretén.
btw sose értettem ,hogy miért okoz sokaknak örömet az, hogy megszűnik, mikor sose hallgatta, mert pl kretének, nem tetszik a stílusuk, semmi vizet nem kavart náluk. Káröröm ? fuck yeah Mo. -
readswift #347 kár beléjük a szó, akiknek az igénye a b&b-ig még sláágerrádiós fórumos picsogásig terjed azoknak már ugyanmindegy mit mondasz. -
readswift #346 alább semmi másról nem olvashattunk csak a két kreténről . Amelyik rádió beveszi őket , az meg nyugodtan ki is plakátolhatja hogy 'számitunk az alacsony ingerküszöbbel rendelkező rádióhallgatókra! üdvözöl B&B!'
-
#345 Nem tudom felfogtad-e; nem Boros-Bocskor, hanem a Sláger szünik meg.
Nem ugyanaz - kár röhögni. -
#344 Ejnye, bejnye. Igen alacsony színvonalra eshetett az oktatás színvonala, ha már azt sem veszik egyesek észre, hogy mikor van éppen alattomosan suttyomban megvezetve.
Emlékezz okt.23 meg hasonló eseményeket követő adásaikra. Te fel lennél háborodva, ha nem szolgálnának ki, csak mert magyar zenekarra akarsz jegyet venni? Én felháborodtam. Ők nem.
Adót úgy kb 15 éve fizetek rendesen (köszönöm kérdésed, igen jól vagyok), a himnuszt pedig már általánosban tudnunk kellett (nem csak az első, hanem az összes versszakot. aki nem tudta, az nem mehetett negyedikbe).
Nem mellesleg 5 éven át énekkar tagja voltam (minden évben arany fokozatot elérő nemzetközi hírnevű kórus), és bizony elég sokszor énekeltük el mind a Himnuszt, mind a Szózatot (ismét köszönöm kérdésed).
Mindössze egyszer lépett fel a kórusvezetőnk önálló számmal, már nem tudom melyik hazafias dalt adta elő (az évtizedek homálya) ... de úgy, olyan szépen, olyan lelkesítően, hogy akkor először büszke voltam rá, hogy magyar vagyok (pedig volt ott még az átkosból), könnyeket csalt a szemembe (isten nyugosztalja).
Nos, akkor ezennel kitárgyaltnak tekinthetjük, hogy tudom-e a Himnuszt, és kultúr szinten mennyire vagyok fényévekkel feletted, valamint mennyivel is vagyok magyarabb nálad ...
MOST LÁSSUNK TÉGED? Nos, te mire büszkélkedhetsz?
Több-e vagy mint az a gyáva ember, ki most ha kell halni nem mer ???
Senki vagy ??
-
readswift #343 de jó dolog két kreténen röhögni . :D hát mi akik meg nem hallgattuk a két kretént, mi meg most röhögünk :D . Rajtatok is , akik palástolatlanul adjátok elő milyen hiányérzetet fogtok elszenvedni a két kretén miatt :D.
Ez az igazi kommersz gagyi. -
readswift #342 nyárspolgárt faragtak belőled büszke lehetsz magadra. -
readswift #341 beléd is annyi logika szorult mint a többi sláger fanatikusba. Alapitsatok szektát bazmeg. -
readswift #340 http://apronet.hu/elado_elado_cd_k_a_legnagyobb_slagerekkel__1999_forint_aprohirdetes=9119300