RIP SlágerRádió
  • mrzed001
    Ejnye, bejnye. Igen alacsony színvonalra eshetett az oktatás színvonala, ha már azt sem veszik egyesek észre, hogy mikor van éppen alattomosan suttyomban megvezetve.
    Emlékezz okt.23 meg hasonló eseményeket követő adásaikra. Te fel lennél háborodva, ha nem szolgálnának ki, csak mert magyar zenekarra akarsz jegyet venni? Én felháborodtam. Ők nem.
    Adót úgy kb 15 éve fizetek rendesen (köszönöm kérdésed, igen jól vagyok), a himnuszt pedig már általánosban tudnunk kellett (nem csak az első, hanem az összes versszakot. aki nem tudta, az nem mehetett negyedikbe).
    Nem mellesleg 5 éven át énekkar tagja voltam (minden évben arany fokozatot elérő nemzetközi hírnevű kórus), és bizony elég sokszor énekeltük el mind a Himnuszt, mind a Szózatot (ismét köszönöm kérdésed).
    Mindössze egyszer lépett fel a kórusvezetőnk önálló számmal, már nem tudom melyik hazafias dalt adta elő (az évtizedek homálya) ... de úgy, olyan szépen, olyan lelkesítően, hogy akkor először büszke voltam rá, hogy magyar vagyok (pedig volt ott még az átkosból), könnyeket csalt a szemembe (isten nyugosztalja).

Nos, akkor ezennel kitárgyaltnak tekinthetjük, hogy tudom-e a Himnuszt, és kultúr szinten mennyire vagyok fényévekkel feletted, valamint mennyivel is vagyok magyarabb nálad ...

MOST LÁSSUNK TÉGED? Nos, te mire büszkélkedhetsz?
    Több-e vagy mint az a gyáva ember, ki most ha kell halni nem mer ???
    Senki vagy ??