• djhambi
    Igen, érdekes, hogy ez a módszer is, meg a gotermikus enegia is hossú távon és túlzott mennyiségben a Föld magjának lehűléséhez vezet, ami globális lehűlést eredményez (ismétlem, túlzott használat). Tehát vagy felhasználnánk a globális felmelegedés mérséklésére, ez esetben nagy sansszal visszafordíthatatlanul szétcseszjetjük piciny, kék labdánkat.

Itt mindenki is csak olyan k.rva okos, mint azok ott kinn (engem beleértve).

De ha el kezdek gondolkozni oda jutok, hogy csak háromféle enrgia van a Földön: atom, geotermikus energia és napenergia, az a napenergia, mi átalakul szélenergiává, párologtatással-lecsapódással vízenergiává, a szénszármezékok is a hajdan a Naptól növekedő növények. Akkor a legjobb hatásfokunk nem a közvezlen napengia-kinyerés lenne? (Nem egészen, mert egyes növények fotoszintézis során a mitokondriumban >90%-os hatásgokkal működnek, mikor az elektronok gerjesztődnek, és kilépnek, de nem tudják még felhasználni a technológiát,mert ők maguk sem értik teljesen. Legalábbis én biztos nem, egyszer valaki emgpróbálta elmagyarázni, de lemaradtam két sör után. XD)