• Exen
    Először is kvp:
    Ne haragudj, de nálunk is ez a ... 3 adó van. Egy felénk el sem húzták a kábelt, pedig főúton lakunk, nem is annyira városban. Kábel TV meg csak nettel együtt érdekelne, így ennek az az eredménye, hogy szüleim nézik unalmukban, én meg szinte egyáltalán nem (F1 + 1-2 ritka jó film). Természetesen ehhez a TV elég alacsony színvonala is hozzájárul jó pár műsor esetében. Én is bűntetném őket.

Az a helyzet, hogy mi a tokaji állomásról kapjuk az adást, annak szereléséről semmi információt nem kapunk, csak keresgélés után hallottunk, hogy talán év végére befejezik, ami szerintem elég sok idő.

A legtöbb ember nincs tisztában azzal sem, hogy mit jelent a DVB-T. Dekódert így konkrétan még én sem láttam üzletben a TV-hez, igaz nem is nagyon kerestem, de a cikkben sem említik meg véletlenül sem ennek az árát.

Már egy ideje eleve ki kellett volna tíltani a digitális adás fogására nem alkalmas TV-ket, mint Németországban, vagy kötelezni a boltokat, hogy dekóderrel együtt adják el. Igen nekünk mindig el lehet adni a régit...

Így aztán nem kell csodálkozni, hogy főleg válság idején a francnak sincs kedve költeni semmire, mondom én aki szinte egyáltalán nem néz TV-t.

Lehet nem jól látom, de szerintem azért akad igazság a véleményemben, így a fentieken annyira nem kellene csodálkozni. Jah, és am. átállni, aztán hírdetni és várni a lakosságot nem egy őrdöngős feladat, ez csxak műbalhé és mutogatás és kifogáskeresés szerintem...