keeppy#19
Lan az kell. Miért?
Mert játszani LAN partin alapból nem lehet a gammel. Akit nagyon érdekel miért járjon utána nem kívánom leírni miért nem lehet.
Elkezdhetitek mondani a sok sok lehetőséget, de ha belegondoltok egyik része irdatlan lassú ezeknek a megoldásoknak, vagy irdatlan pénzbe kerülnek.
Ilyen vezeték nélküli baromságokkal hagyjatok épp eleget látok nap mint nap. Persze ok az is net meg stb LAPTOPRA ha cibálod magaddal csili vili jó dolog, de ratyi mind a sebesség,lefedettség,szétkapcsol és egyéb finomságok(most nem a helyi WLAN-ra gondolok házon belül ROUTHER megett stb..).
Én meg aki alkalmi játékos X hetente cimborákkal játszom csak, nem neten! mert a net lassú...(ami átlagos embereknek elérhető), 1gbps-es hálózat olcsóé összedobható. És nem szaggat nem hal ki, stb... a társaságról nem is beszélve a hangulat 100Xjobb csak LAN-on játszok!!! És szerintem akad még más rajtam kívül.
sonicXX a blizzard nem idióta csak van egy termékük a wow- ami netes és azért nézd meg a sikert pár millió fő, és bezony üzletemberek, szal ha van LAN akkor megkerülhető battle-net magyarul jó sokan csesznének megvenni eredetibe a SC2-őt, ha neten és hálózatban is játszhatnak úgy, hogy nincs eredeti jatekuk.