• semmikozod
    A b5 is epizódikus scifi volt. JSM pedig nagy Trek rajngó. Megpróbálta a saját meséjét Trek módra elmesélni. Tehát inkább epizódikus a b5, mintsem globális szoriú. A fő története igazából nem sok kérdést boncolgat, nem mondanám a leggondolkodósabb scfifi sorozatnak.
    Epozódikusból pedig a "The Outer Limits" "X-files" "ST: TNG" "The Twilight Zone" sorozatokat tartom a legjobbnak és leggondolkodósabbnak.
    Lapozzunk.

Greys Anatomy a mindenki-mindenkivel sorozat. Egyelőre a DG is erről szól. Aki ismeri mindkét sorozatot, az tudja miért hasonlóak. Nem voltak benne kapcsolatok, hanem a kapcsolatok vannak hangsújban. Tévészappan effektus, persze az igényesebb fajtából, ezt nem vitatom. A GA is egy szórakoztató sorozat. Nem értem miért fáj neked, hogy a kettő hasonló. :) Egyébként csak annyira reális a sorozat, mint a Légy története. :)

SGU: Személyes véleményem.
    Az Air 1-2 baromi szürke volt, semmi újat nem mutatott. Mindössze Eli jelenetein tudtam kicsit kuncogni, ennyi jó volt benne. Mondjuk szitcomnak jobban elment volna. :))
    Az Air 3 már egy fokkal jobb volt, ha nem erőltették volna ezt a papos-vallásos részt, nagyon lecsökkentette a szinvonalat.
    A Darkness 4 ismét nagyon gyenge, szürke, semmitmondó epizód volt. Egyszerűen azon gondolkoztam nézése közben:
    "EZT EZEK KOMOLYAN GONDOLJÁK????"

Visszatérve a GA... akarommondani a Defying Gravity-re, egy könnyed kis szórakozás, örömmel ajánlottam nővéremnek, neki való. :)