• mcwolf
    Jelzem: BÉTA TESZT. Attól, hogy nem hallottad,attól még létezik. Gugli a barátod. Én vagy a Gamer365-ön vagy a PSL-on olvastam. De külföldi fórumon is írnak róla.
    Egy srác megjegyezte,hogy akkor volt lag,mikor járműben ült valakivel, de gyalogosan soha.
    Warezt nem konkrétan Neked címeztem,csak úgy általánosságban. Külföldön annyira amúgy sem jellemző.
    Csak tudod a boxok fele pusztul meg (kb. 50 %), a PS3-nál ez a hibaarány 0,5 %. Azért az nagyon nem mindegy!!! Még akkor is ,ha arra csak 1 év a gari.A boxra is annyi lenne,csak mivel alapból egy hulladék konstrukció (jelzem a gép, nem a tudása), ezért hosszabbított NAGY KEGYESEN az MS a garancián.Annyira nem fasza csávó az MS, mint ahogy Te beállítod. Eleinte el sem akarta ismerni, hogy az X360 egy rakás sz@r, csak mikor már ezres szinten mentek tönkre a boxok kénytelen volt meglépni ezt, mert különben valszeg Billy bátyó az MS székházzal együtt égett volna porrá. Annyira nem ment ez mellé, inkább telibetrafált :-)
    http://www.dealspwn.com/yellow-light-of-death-ps3/
    A szivárványszínű szörnyeken és a qrvára elavult grafikán kívül semmi bajom.(Kell a halálnak!!!) A Resistance 2-t és a Killzone 2-t biztos nem adnám érte.