85
  • zola2000
    Egyébként a konzolháborúban az is jelentős szempont lehet, hogy a sok box három piros ledet kap, fizetős a multi, míg a wii ilyen szempontból a legbiztosabb gép a piacon, mint általában a nintendo gépek, nem csoda hogy a legtöbben wiit vesznek.
  • huanito
    Igen, az Uncharted 2 tényleg jó játék 2,5 millió a tervezett eladás az egész világon. Az ODST- ből kb. ennyi ment el egy hétvége alatt csak Amerikában, ráadásul nem sok játékos panaszkodott a minőségre. Gears of War- 6 millió felett, HALO 3- 10,2 millió a legutolsó adat, amit olvastam, Gears 2, már túlhaladta az 5 milliót. COD 4 Boxon az év elején 7 m felett (SONY 4,5 m) A COD 6-nál sem hiszem, hogy megfordulna ez az arány. A GTa 4 6 millió felett ( PS 3: 4 m) és a DLC-k miatt jobban is fogyhat. Az a furcsa, hogy a PS 3-as tábort az nem zavarja, hogy a Final Fantasy Nintendo- ra készült először, majd a nagyobb bevételek reményében váltott a Square a SONY masinájára. A GT5P miatt sem nőtt az eladás, pedig sokan remélték, hogy hamarosan a teljes játékot is a kezükbe kapják, miért vennének a GT5 miatt olyan sokan gépet? Főleg, hogy a konkurencián is lesz egy hasonlóan jó minőségű autós játék, aminek a netes része még jobb is lesz, mint a GT5-é.
  • opeca
    Halo?? Ugyan már a második rész is egy kalap szar volt. Fable 3? XBox exkluzív? Hm, elvből nem támogatunk ilyeneket, Molyneux-ék egyék meg ha ekkora csicskák. Alain Delon, ja, bocs, Alan Wake? Az mi? Valami hype-olt szar?
  • mcwolf
    Ezen a mi kinek az ötlete dolgon kár lovagolni. Nincs új a Nap alatt.
    Mindenki lop mindenkitől.
  • narumon
    Ööö ha igy nézed a PSeye sem sony ötlet (és ne is beszéljünk arról hogy miket ad el a sony saját ötletként ha már itt tartunk), ráadásul a Pseyenek annyi köze van a Natalhoz mint a holdnak a naphoz.
  • Szefmester
    Nekem ha választanom kéne akkor valszeg a PS3ra esne a választásom, de ha lehetőségem lenne akkor mindkét gépből, vagy akár 3ból beszereznék egyet.. mivel FPS-ek és TPSek szerintem nem valók konzolra. Egyszer átnéztem az ign és a Gamefaq xboxos listáját és a ps3as-ét. Hááát volt vagy 8 játék boxra ami érdekelt és talán további 3-4 ha másolom az összeset.. PS3on sem sokkal több volt a nekem tetsző cucc. Furcsa fickó lehetek, mert nem jönnek be az agyonhypolt cuccok mint a GTA4, vagy az Uncharted..de már a Prince of persia sem, és Final fantasy rajongóként megesett a szégyen hogy azt mondtam a 13ra hogy szar platformjátékká dgradálták a remek sztori és kihívó harcokkal megpakolt történetet.. Szóval ps3 ha fincsi tartalmas és újrajátszható progi, és box ha másholhatom..
  • mcwolf
    Az Alan Wake-et leszámítva ezek mind folytatások, ezekért senki nem rohan majd boxot venni. Akinek van az jó esetben megveszi, végigtolja,vagy tetszik neki,vagy nem tetszik. Az elkövetkező PS3 exklúzívok viszont mind egytől-egyig system seller-ek, amiért magát a gépet is hajlandóak megvenni az emberek. Majd lessétek meg mennyi PS3 fog elmenni, ha tavasszal kijön a GT5. A God of War-ról és a Heavy Rain-ről már ne is beszéljünk.
  • Sir Ny
    én azért a MAG-ra nem vennék mérget.
  • Sir Ny
    a natal meg egy az egyben PSeye...
    ... de mégis kirobbanó siker lesz. a microsoft nagyon, de nagyon ért ahhoz, hogy hogyan adja el a konkurencia termékeit sajátjaként.
  • Bogyi007
    Azért van itt pár téves infó. GT5 pletykaszinten van szó 3 lemezről, de még ha csak 2 lemezen is jön ki a második 99%-ban biztos hogy nem a játék szerves része lesz mint a Fprza 3 esetében a második lemez.

Nem lesz már exl. game boxra?! Jahh hogy a Fable 3, a Halo Reach az Alain Wake nevek neked semmit sem mondanak? Bocsika akkor nem szóltunk.

Aztán még a Natalról szót sem ejtettünk....
  • pixx
    Utáljatok ki, de valahogy ez szebben nézett ki, új dolgot ránézésre nem add, tiszta CS érzés...
    Valaki itt írta egy hónapja, hogy a fejlesztés, sokkal könnyebb, és barátibb Boxra, mint Sonyra. És ha valami könnyebb olcsóbb is.
    De ezen tényleg ne vesszünk össze :)
  • NEXUS6

Hát ezt jól megkaptuk.
  • davidragon
    Hát én nem egy ilyen vita alapján dönteném el hogy mire költsem a pénzem. De ha más igen akkor veszekedjetek csak tovább :D
  • NEXUS6
    Ez így van!

• NEXUS6
    Nem értek egyet, a konzolháborút mi vásárlók fogjuk eldönteni!
    Fontosak-e a fórumszkanderbajnokságok?
    Igen!

Ugyan is nem mindenki olyan öreg róka, mint amilyennek mi képzeljük magunkat.
    Az átlag cikkek, mint a fenti is hajlamosak a témával szűken foglalkozni, és meglehetősen politikailag korrekt módon, rózsaszín szemüvegen át bemutatni a dolgokat, nem túlságosan belemenve a soxor ciki részletekbe.

Ha teszem azt jön Véristván őspécés, hogy konzolt vegyen és elötte tájékozódjon, mert bedurrant az agya a PC gányolástól, és mert a konzol amúgy is trendi. Elolvas 1-2 ilyen cikket, abból semmit nem tud meg.

Ha elolvassa alatta s komenteket abból meg mindent.

• NEXUS6
    Őööö, sajna M$ sokkal többet tett annál, mint amit az üzlet megkívánt.
    Az előző 3-4 éve másról sem szólt csak, hogy rombolja PS-hez kapcsolódó 3rd party exkluzív brandeket. Nem elsősorban azért volt szüksége GTA-ra, FF-re, MGS-re AC-re, akármire, hogy neki sikert hozzanak, hanem, hogy a PS-en ne legyen a sikerük akkora. Általában jellemző, hogy a multiplatformosodás ellenére az alacsonyabb bázissal rendelkező PS3-on több eladást produkálnak továbbra is.

Mondjuk ahogy én tudom sajna nem olyan rózsaszín a helyzet a PS3 esetében a meghibásodások tekintetében. A Box átlag 30%-os meghibásodásához képest ugyan alacsonyabb, de egyes becslések szerint akár 10% is lehet! Tényleg rengeteg 1-2. generációs PS3 adta be a kulcsot.

A Box GPU-ja modernebb felépítésű, ráadásul van hozzá DX meghajtó, ezért gyerekjáték PC-ről átportolni a játékokat hozzá. A PS3 GPU-ja korábbi generációt képvisel, viszont bizonyos képességeiben pl pixelshader műveletekben elporolja a másikat. Valszeg ezt mutatják pl az Uncharded2 hihetelenül látványos textúrái. Sok dologban, jelenleg elterjedt programozási metódusnál az X grafikailag többre képes. Azonban, ha a cellt is minden tekintetben bevonják a munkába, (fizika, post effektek, particle effektek stb), akkor pl tehermentesíteni tudják a GPU-t annyira, hogy azokban a műveletekben is legalább olyan szinten teljesítsen mint az X GPU-ja, amiben amúgy hátrányt szenvedne. A PS3-nál ráadásul a fejlesztők mostanában elkezdtek assembly szintig lemenni, ezek a kódok akár többszörös hatékonyságot jelenthetnek sebességben, memória foglalásban a magasabb szintű programnyelveken programozott kódhoz képest. A M$ fejlesztőkészletei, egész fejlesztési filozófiája, a PC-vel való kompatibilitás megőrzése miatt nem támogatja az ilyen alacsony szinten optimalizált programozást.
    Másrészt az meg hogy egy multiplatform cím melyik gépen szebb csak azt mutatja, hogy melyiken kezdték el fejleszteni, vitték át később a másikra és melyikbe mennyi energiát időt fektettek.

A MAG esetében annyira nem csodálatos a 100-200 játékos, hiszen pl az RtCW:EnemyTerritory c. PC-s játéknál jó pár éve már vannak olyan pályák, ahol ennyi emberke simán elszaladgál.
    MAG beta videók
  • narumon
    Egyetértek. Szerintem mindenki nagy fiú és el tudja dönteni, hogy mit akar és mi kell neki. Én megalapozott döntéssel vettem xbox360-at, csak azt nem tudom, hogy ez miért zavarja a ps3 tulajokat. Mindenkinek más játék a preferenciája. Akinek Killzone2 kell meg MGS meg Ratchet az vegyen PS3-at senki nem fog rá haragudni. Akinek meg Fable, Mass Effect, Halo vagy éppen GEOW az meg vegyen X360-at. Ennyire egyszerű
  • narumon
    Nekem is megvan debut óta az x360 és nincs semmi baja... akkor most ez mit jelent?
  • davidragon
    Szerintem akárki akármit mond, ezt a "konzolháborút" nem mi fogjuk eldönteni. Nagyon sok mindenen múlik majd, esetleg azt mondhatjuk hogy "Ez mellett szól hogy..." és "Az mellett szól hogy..." De olyan sok mindenen múlik a dolog hogy kevesek vagyunk hozzá hogy megmondjuk. Szerintem.
    Mert tegyük fel hogy jön a Natal, hű de jó lesz. De mi van ha csillagászati áron jön?
    Vagy tegyük fel hogy PS3 exkluzivai jobbak meg jobb a grafikája. De mi van ha valakinek nem az számít?
    Egyén válogatja ki melyiket veszi. Én ha tehetném mindegyikre beruháznék. De csak egyik van, azzal is elvagyok. (szándékosan nem mondom melyik) De lehet hogy jövőre lecserélem mert megtetszik a másik. Nem tudni.
    Mindenesetre a lényeg hogy nem szeretem amikor erről megy a vita, akinek egyik van ugysem győzi meg a másikat hogy az övé jobb.
  • narumon
    "A szivárványszínű szörnyeken és a qrvára elavult grafikán kívül semmi bajom.(Kell a halálnak!!!) A Resistance 2-t és a Killzone 2-t biztos nem adnám érte. "

Erről beszélek. Én meg ezekért nem cserélném el a Halot. Akkor ez most 1:1 vagy mi?
  • narumon
    "Exklúzivok tekintetében(igaz ízlések és pofonok), de szvsz a PS3 áll jobban. GT5, God of War 3, Uncharted 2,Heavy Rain, Ratchet, Demon's Souls, Final Fantasy Versus XIII, Killzone 2 (és pletykálják,hogy jövőre jön a 3. rész), MAG (meglátjuk),stb. "

Látod ez a baj, hogy Forza3 neked még hagyján Halo3 OSDT meg okádék (pink szörnyek meg grafika ideoda), utána meg felsorolsz egy pár játékot.
    Tudod el kéne fogadni, hogy vannak emberek akiknek amig nem lesz ps3-ra fable2, Halo, GEOW, addig szóba sem jöhet a sony gépe.
  • pixx
    Majd ha bele estél a 0.5%-ba kíváncsi vagyok, akkor is ilyen véleménnyel leszel...
    Nem fasza csávó az MS, de amit meg kellett lépni, azt megtették az üzlet érdekében. És már elég kicsi a meghibásodási ráta...
  • Hober Mallow
    Pedig haverom is bent volt bétában,a net is tele vidikkel:)( MAG)
    Igen vagy te meg az xbox felhasználók többsége aki viszont tölti a játékokat ezerrel.Nem akarok mutogatni senkire én itt (szentendre) nem ismerek olyan embert magamon kívül aki megvenné a gammákat rá.Én is csak azért mert exc.k miatt vettem meg azokra meg áldozok annyit:)
    -(Halo 3 ODST ről meg annyit hogy én egy huzamba 2× vittem ki,szóval nem kell fikázni,télleg nagyon ottvan nekem jobban bejött mint a sima halo 3)
    A ps3 meghibásodási rátája jóval alacsonyabb a boxénál.Jójó ez is elromlik mint minden de nem minden 3. darab:) nekem megvan már debüt óta a gari rég lejárt és nem volt eddig baja, ma is hasít a kicsike:)
  • mcwolf
    Jelzem: BÉTA TESZT. Attól, hogy nem hallottad,attól még létezik. Gugli a barátod. Én vagy a Gamer365-ön vagy a PSL-on olvastam. De külföldi fórumon is írnak róla.
    Egy srác megjegyezte,hogy akkor volt lag,mikor járműben ült valakivel, de gyalogosan soha.
    Warezt nem konkrétan Neked címeztem,csak úgy általánosságban. Külföldön annyira amúgy sem jellemző.
    Csak tudod a boxok fele pusztul meg (kb. 50 %), a PS3-nál ez a hibaarány 0,5 %. Azért az nagyon nem mindegy!!! Még akkor is ,ha arra csak 1 év a gari.A boxra is annyi lenne,csak mivel alapból egy hulladék konstrukció (jelzem a gép, nem a tudása), ezért hosszabbított NAGY KEGYESEN az MS a garancián.Annyira nem fasza csávó az MS, mint ahogy Te beállítod. Eleinte el sem akarta ismerni, hogy az X360 egy rakás sz@r, csak mikor már ezres szinten mentek tönkre a boxok kénytelen volt meglépni ezt, mert különben valszeg Billy bátyó az MS székházzal együtt égett volna porrá. Annyira nem ment ez mellé, inkább telibetrafált :-)
    http://www.dealspwn.com/yellow-light-of-death-ps3/
    A szivárványszínű szörnyeken és a qrvára elavult grafikán kívül semmi bajom.(Kell a halálnak!!!) A Resistance 2-t és a Killzone 2-t biztos nem adnám érte.
  • pixx
    Erről hol van cikk, vagy videó vagy bármi, mármint a MAG tesztről? Sose hallottam erről.
    A nintendot már leírtam én is.
    A warezt ha nekem címezted mellé lőttél, külföldön dolgozóm, csak eredeti játék van, mert itt feleannyi :)
    Mi puszul meg? A PS3 is van RROD csak YLOD hívják, ami 18-24 hónapban jelnkezik, ami az egyéves gari után jön elő. Míg Boxnál erre 3 év gari van. Szóval ez mellé ment megint.
    Mi bajod a Haloval, nincs PS3-ra? Van pár box exkluzív ezenkívül, és lesz jövőre is. :)
  • mcwolf
    Zárszónak Tőlem(hogy On is legyen):
    Szerintem az X360 épphogy hosszútávon fogja bukni ezt a generációt (tudom, ezt a gent már az N nyerte). Nem médium vagyok, csak szvsz most kezd el gördülni a PS3 gőzhenger. Az exklúzivok kiválóak, a multik esetében már nincs olyan nagy differencia (a legtöbb esetben). Az ára is barátibb, nem pusztul meg. Mi kell még???
    Ja, nincs rá warez? Sorry!!!
  • mcwolf
    A MAG bétát már próbálták itthon is jópáran, és mindenki dicsérte,hogy mennyire lagmentes.
    GTA4 az év (ha nem az évtized) csalódása nálam (IS) . Az online sajtó felpontozta, mert GTA, de szvsz 10 emberből kb. 2-3 aki maradéktalanul elégedett vele. Mellesleg vinyó nélkül (ahogy olvasgattam) elég durva pop-up van az X-es verzióban.
    Rage :ja, csak az a bibi, hogy a DVD tárkapacitása miatt a PS3 verzió is herélt lesz, mert kimarad jónéhány pálya.

Igen, a youtube tele van hiteles összehasonlító videókkal. íme egy gyöngyszem:
    http://www.youtube.com/watch?v=NjPKKF7TD_Y
    Ajánlom figyelmedbe, hogy 0:47-nél mit ír ki. A GT-s srácok PS3-as kontrollerén van Y gomb. És ez nem az első eset, hogy bebukták, hogy szándékosan mahináltak az összehasonlítással. Persze van olyan, hogy az X-es szebb, de akkor sem annyival, mint amennyivel ezek a tetvek próbálják csúnyábbnak mutatni.

Amúgy mozgásérzékelés: ha arra vágynék vennék egy Wii-t (vagy a következő Nintendo csodát). Próbálj meg ezzel a kontrollerrel pl. HALO-zni (hogy az exklúzivoknál maradjak). Azt azért megnézném :D Mert míg a Wii-s kontroller-sémával még megoldható, a Natal-lal valahogy nem tudom elképzelni. A fegyver irányítás oké, de a mozgást hogy "imitálod".
    Persze ilyen ökörködős játékok biztos jók lesznek, de nem fogok a Dunának menni,mert PS3-ra nincs Natal.
  • pixx
    Rage multi cím lesz 2 DVD-n, és nem azért nem csinálni több dvd címeket, mert 5-6 dvd, hanem mert az MS-nek a DVD-k után kell fizetni.
    Boxnak erősebb Grafikus kártyája van, multi címekben a PS3 veszített garfikában egy-egy kivételt...youtube tele van ilyen videókkal, GTA4 box elveri a pc-t grafikába...
    MAG-ot én is látni szeretném, milyen internet kell hozzá, hogy 256-an egy mappon nyomjátok csúcs garfikán. Japánban az átlag net 40-60 mega között van, de már egy fél éve elérhető 160 megás is. Kíváncsi vagyok M.o. mekkora síkitás lesz, mert nem működik a 10 megáson...na az vicces lesz...
  • pixx
    Én felhívnám a figyelmed, hogy nézd meg milyen az a mozgás érzékelő, egy az egyben nintendo...plusz a promo videókat láttad hozzá, ahol megmutatják milyen játékban, láttad azokat a játékokat? Ha ez a Sony nagy villantása, akkor már temetheti is...
    Sony
    Xbox Natal

Mindkettő E3-on volt, az már látszik, hogy hol lesz nagyobb az élmény...
  • mcwolf
    Pixx: Felhívnám a figyelmed, hogy a Sony is készíti a saját mozgásérzékelős kontrollerét. Tehát emiatt nem lesz hátrányban.
    A Nintendós dologban van igazság.

Én semmi pénzért nem cserélném el a PS3-at boxra. A Sony mostanában kezdett el villantani, és a java még hátravan. A kezdetekben hátrányban volt játékok tekintetében, de most már ez a hátrány eltűnt. Sőt, jönnek a színvonalasabbnál szzínvonalasabb exklúzivok, amelyek tényleg kategóriájuk gyöngyszemei.
    A Forza 3 még hagyján, de a HALO:ODST-t átütő exklúzívnak tekinteni!!! Akkor régen rossz a boxnak.Persze a grafika nem minden (az ODST-é szerintem okádék), de azért 2009-ben már legyen egy minimum. Még jó,hogy ott van a "felülmúlhatatlan" HALO-hangulat (a pink szörnyekkel).
    Exklúzivok tekintetében(igaz ízlések és pofonok), de szvsz a PS3 áll jobban. GT5, God of War 3, Uncharted 2,Heavy Rain, Ratchet, Demon's Souls, Final Fantasy Versus XIII, Killzone 2 (és pletykálják,hogy jövőre jön a 3. rész), MAG (meglátjuk),stb. Ezek azért lefedik a stílusok nagy részét, és ebből legalább 4-5 olyan,amelyek előreláthatóan megreformálják a stílusukat.
    A kontroller végképp ízlések és pofonok. Ki melyiket szokja meg.
  • Fórumharcos
    M?r rég nincs verseng?s a Playstaton és az XFOS között,ezt csak a MIKROFOS képzeli!!
  • NEXUS6
    Hihetetlen, az igazi, egyetlen, és élő Nostradamussal állunk szemben!
    Ha még azt is meg tudod mondani, hogy ki lesz a köv pápa, akkor én leszek az első számú rajongód!

A 2010-2012 évek fognak dönteni sikerről vagy bukásról, ez tiszta sor.

A kérdés most az, hogy az X hogyan tud szerepelni ezekben az években. Nos pl. az a tény, hogy a PS3-as GT5 3 db lemezen (BD!!!) lesz kiadva már mostanában, sajnos előre vetít valamit. Idáig inkább visszafogták a cégek a multiplatform játékok terjedelmét, hogy ne kelljen 5-6 DVD-re rárakni azt a BOX-os változat esetén.

Sajna esetleg, pl ha jelentősen csökken a multiplatformokból származó Xboxra jutó bevétel azt is eredményezheti, hogy az X360 változat gyakorlatilag vágottan fog a játékosokhoz kerülni, vagy jelentősen csökkentett minőségű grafikával, már nem csak az exkluzív anyagok fogják kihasználni a BD nagyobb kapacitását. Egy-egy játék PC-re kiadott változata ma már nagyjából 20 GB-t foglal el a vincsin, ami a Boxnál nem standard tartozék, illetve egy kötelező a HDD jelentős részét lefoglaló install bizony szintén elég kényelmetlen lenne a játékosok számára.

Másrészt ha annak idején a M$ teljes mellszélességgel odaállt volna a HD-DVD mögé, és ilyen meghajtóval kiadott X360 is forgalomba kerül, akkor ma a PS3 egy nosztalgikus emlék lenne csupán. A M$ valamiért ezt nem tette meg. Ezen is lehet filózni hogy miért.

Meg azon is, hogy 2012-ben vajon milyen technológia fog rendelkezésre állni, amivel egy új generációt érdemes lesz kiadni.

Egy ilyen technológiai váltás, ami minden konzolgenerációt jellemez, gyakorlatilag a tökéletes fotorealisztikus megjelenítés lehet, ami azt fogja esetleg eredményezni, hogy a számítógépes játék nem egyszerűen alternatíváját jelent a szórakozásnak, hanem nyíltan a mozi/video ellen fog törni!!!

Az ilyen ugrások konzolgenerációnként kb 20X-os teljesítményugrást követelnek meg. A jelenlegi fejlesztéseket figyelve 2012-ben még nem igazán lesznek meg ennek a feltételei.

Szerintem.
  • brodix
    Én még nem fogtam kezemben box controller-t, de nekem valahogy nagyon kényelmetlennek tűnik az elrendezés.
    Nekem sokkal logikusabbnak, egyértelműbbnek, és kényelmesebbnek néz ki az, hogy az analog karok és minden szimmetrikusan van elrendezve.
  • wolruf
    Szerintem más okai is vannak. PS3 videó és egyéb lejátszó tulajdonságai irígylésre méltóak. Nekem Boxom van, de rettenetesen zavar, hogy ,,médiacenterként'' szinte sehogy sem lehet használni, szinte csak streamelve vagy össze-vissza átkódolásokkal. Bánt. Nem kicsit, nagyon. De játékok terén eddig nekem még mindig a Box szimpatikusabb, a kontrollere pedig mérföldekkel a PS-é előtt van. Mondom ezt úgy, hogy használtam is mindkettőt. Jelen pillanatban semmi sincs, amiért pl. lecserélném a boxot ps3-ra. Így, hogy a PSN is el lett cseszve bankkártyás fizetés irányban, mint a Live pedig pláne nem. Röhej, hogy itthonról mindkettő idegen dolog. Ha használni akarod, trükköz minden irányban. Szánalom :( (a PS-es dolgot a PSP-m miatt ,,érzem'' :) )
  • NEXUS6
    Mondjuk az tény, hogy ez szubjektív. De valahogy nekem az volt az érzésem, hogy idén eddig a Sony jobban tudott durrantani pl. az exkluzívokkal.
    Aztán az is elgondolkodtató, hogy a nagyobb cégek a multiplatform játékok PS verziójából sorra nagyobb bevételt realizálnak, mint az X-ből, annak ellenére, hogy a PS elvileg kisebb bázissal rendelkezik.

Most kezdődik a karácsonyi szezon. A PS kiadása óta egyiken sem tudott igazán jól szerepelni. Kíváncsi leszek most hogy jön be a cégeknek, játék + hw eladások tekintetében. Azok az adatok már nem lesznek szubjektívnek mondhatók.
  • narumon
    Hát ez az, hogy a másik oldalon meg Halo3 OSDT, Forza3.... mindkét oldalon lehet sorolni szóval még mindig szubjektiv :)
  • Hober Mallow
    Hát azért Uncharted,Demon soul...stb stb:D szerintem most télleg picit jobban áll:) bár a legtöbb gamma úgyis megjelenik mind2 -re ellenpélda Halo 3ODST:D
  • pixx
    Nintendo már rég megverte a két céget, szóval itt a 2. helyért megy a mecs...ez tény. A PS3 feléledt hamvaiból, de bukni fog, mivel ezt hosszútávra tervezték, ám úgy néz ki MS 2012-ben jön az új boxxal, ami elég rendesen fog alázni mind PS3-at, mind a PC-t (Mikor megjelent a box 360 egyetlen egy pc se bírta felvenni vele a versenyt, sőt még 512 videokari se létezett)
    Tavaly egymilliárd volt a Sony vesztesége, és dollár, nem forint.
    Boxnál az számít eladottnak, regizve van az Xbox Live-on, míg a PS3-nál ez nem így van.
    Amúgy a nintendo jót röhöghet ezen :)
    Ha Natal beválik, és elérhető áron lesz, plusz lesz hozzá játék is, akkor a Sony megint hátrányba kerül...
  • narumon
    "Játékok tekintetében viszont az utóbbi időben inkább a PS-nek áll a zászló."

Miért is? Maximum is erősen szubjektiv vélemény :)
  • zola2000
    Az ősz egyértelmű nyertese szerintem a wii lesz, most volt árcsökkentés, aztán kijön a metroid triology, a dead space extraction, a resident evil archives: resident evil zero, (egy újszülöttnek minden vicc új alapon), a silent hill: shattered memories, a fragile, a monster hunter 3, ami a másik kettő gép mellett épp csak elmegy, de jobb mint az előző években és az előző években is a wii nyert.