• kvp
    #27
    "Majda 8-asnál ha minwin magot kap, meg mégjobb lesz a memó kezelő, ütemező, meg mindenszar"

    A memoriakezelo most is jo, csak ki kell kapcsolni a drm rendszert es a memoriatitkositast. Igaz hogy elveszik a nativ hddvd/bluray lejatszasi lehetoseg, cserebe gyorsabb lesz a gep es mennek a tort filmek. Az utemezo parameterezheto, ezt erdemes kezzel atallitani, de csak akkor ha a minimalis cpu alatti geppel akarjuk hasznalni a butitott valtozatot, pl. a 32 bites nem prof/enterprise/ultimate win7-esunk van. (az msdn-es visual studio csomagban van hozza a program)

    Egy 64 bites gepen a teljes valtozat, 1 GB alap rammal a rendszernek, legalabb 2-vel a programoknak es 1-el a video alrendszernek (osszesen min. 4 GB), tovabba a kepernyofelbontas szerinti extra video ram-al es megfelelo videokartyaval mar stabil is meg gyors is. Nem kell gyors videokartya csak legyen benne legalabb 1GB ram, mert nem a renderelo teljesitmeny a fontos, hanem az ablakozorendszernek a szabad buffer ram. (1600x1200 eseten futo alkalmazasonkent min. 16 MB video ram kell, ezen felul jon minden tenyleges felhasznalas, idealis esetben tegyunk felre 512MB-ot a rendszernek -ez 64 ablak- es ennyivel legyen tobb video ram a gepben mint xp alatt) Vagy kapcsoljuk ki a 3d-s ablakozorendszert.

    ps: A 64 bites win7-esben mar miniwin kernel van, csak jopar mai cpu nem tudja futtatni a virtualis modot. Ha megy win7 alatt az xp mod, akkor mar jo.