Valkyrie sky: Arcade Shoot-Em Up
-
Senton #9 Nem neked szolt Terensz. Hanem az üres agyunak aki nem tud írni.
Mondjuk a nevében is olvasható sötét.
Terensz igazad van ez egy hent játék, de mivel ott van a nevében is nagy betűkkel, Arcade Shoot-Em UP (amit te is írtál) ezért nem értem a felháborodásodat.
Lehet a készítők mégis tisztában vannak azzal, hogy mit csináltak?
Az MMORPG-nevet én csak terjesztés céljából írtam a fórumba, és lehet a készítők is ezen célból tették ebbe a stílusba a játékot. Természetesen nem áll túl közel a játék, ezen stílushoz és igazad van, de sokan szeretik az ilyen hentelős játékokat.
Én sem szólom le a Lineage 2-ben lévő egyéneket, akik 24-órát képesek ülni a gép előtt, hogy spawn-oljon egy RB.
De amúgy ha egy hozzászólónak a kritikája kimerül egy mondatba, akkor köszönöm nekem az csak egy köpés, amit unaloműzésként csinál, szóval nem jelent számomra igazi értelmes tartalmat.
Annak a hozzászólásnak sincs értelme, ha csak elmondod mennyire SZAR egy játék, és nem fűzöl mellé semmi a játék mellett szóló véleményt, mert ebből csak az látszik, hogy nem is néztél jobban utána, és csak a saját berögzült ezen stílusú (MMORPG) játékokhoz fűződő tapasztalataid, a mérvadóak. Persze 15 év alatt összelehetett gyűjteni.
Szóval megkérem a hozzászólókat, ne írjanak háttér információk nélküli kommentárt.
Köszönöm.