Valkyrie sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy magyar guild a játékban Irgumburgum.
Pettel lehet bányászni egyenlõre ennyit tudok róla. De mivel van olyan fül, hogy ability gondolom lesz majd képessége is ami a csatában jó lesz, vagy PVP-ben vagy mindkettõ.

Hogy hívnak a játékban?
pet-et lehet valahogy hasznalni a csataban vagy mire valo?
Én már játszok is. ArchangelHUN néven a jó oldalon, mivel két ellentétes oldal közül lehet választani a karakter készítésnél.
Ha bemutatót akarsz látni akkor ez az:
http://www.youtube.com/watch?v=TQR_InwgPuY
Viszont a játék nem sokat mond a videó alapján elég "gagyinak" tûnhet 😊.
Szóval inkább regisztrálj, töltsd le és próbáld ki. 😊

Ha bármi kérdés lenne tudok segíteni, mert már régen volt egy 40 körüli karim.

Main site: http://valkyriesky.gamekiss.com/main.jce
MEdievil
Valaki kipróbálta már? Egy kis bemutató jöhetne.

F

Holnap Regisztrálok a játékba ArchangelHUN néven, ha valaki keresne ezen megtalál.
The Protector
Erre kiváncsi leszek.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nem neked szolt Terensz. Hanem az üres agyunak aki nem tud írni.
Mondjuk a nevében is olvasható sötét.

Terensz igazad van ez egy hent játék, de mivel ott van a nevében is nagy betûkkel, Arcade Shoot-Em UP (amit te is írtál) ezért nem értem a felháborodásodat.
Lehet a készítõk mégis tisztában vannak azzal, hogy mit csináltak?

Az MMORPG-nevet én csak terjesztés céljából írtam a fórumba, és lehet a készítõk is ezen célból tették ebbe a stílusba a játékot. Természetesen nem áll túl közel a játék, ezen stílushoz és igazad van, de sokan szeretik az ilyen hentelõs játékokat.
Én sem szólom le a Lineage 2-ben lévõ egyéneket, akik 24-órát képesek ülni a gép elõtt, hogy spawn-oljon egy RB.

De amúgy ha egy hozzászólónak a kritikája kimerül egy mondatba, akkor köszönöm nekem az csak egy köpés, amit unalomûzésként csinál, szóval nem jelent számomra igazi értelmes tartalmat.

Annak a hozzászólásnak sincs értelme, ha csak elmondod mennyire SZAR egy játék, és nem fûzöl mellé semmi a játék mellett szóló véleményt, mert ebbõl csak az látszik, hogy nem is néztél jobban utána, és csak a saját berögzült ezen stílusú (MMORPG) játékokhoz fûzõdõ tapasztalataid, a mérvadóak. Persze 15 év alatt összelehetett gyûjteni.

Szóval megkérem a hozzászólókat, ne írjanak háttér információk nélküli kommentárt.

Köszönöm.
pxxl
nah mégegy játék amit nagy ívben kerülni fogok 😊

All hail the double x!

Facek
kicsit kellett volna csak korbenezned az oldalon szvsz :]
Terensz
Áhá, szóval paraszt vagyok...

Hát nem, pusztán leírtam az elsõ benyomásomat a játékról, azaz: kritizáltam. Szerintem egy fórumban a jó és a rossz kritika egyaránt megfér. És mivel az elmúlt kb. 15 évben sok RPG-vel játszottam, úgy érzem, jogomban áll véleményt alkotni.

MMORPG = "Massively Multiplayer Online Role-Playing Game"

Role-Playing Game = szerepjáték.

Hol van itt jellem, hol van itt olyan karakter, akit ki lehet játszani? RPG... ugyan már.

Hentnek jó lehet attól, csak a készítõk nincsenek tisztában a mûfajokkal, úgy látom.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Értelmes hozzászólásokat várnék kössze.
A parasztvagyok.hu máshol.
Terensz
Valkyrie sky - Arcade shooting MMORPG

Szerintem a Space Invaders sokkal jobb MMORPG.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

SötétBarom
^^

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sziasztok!

Egy Október 21.-én induló Shoot-Em Up játékra szeretném felhívni a figyelmet.
"Egy fix nézõpontú arcade shooter, a klasszikus lövöldözõs játékok legjobb elemeivel: rakéták, egyszerû irányítás, korhatár nélkül élvezhetõ játékmenet." A jól meg szokott régi kivitelt felturbózták, és kidobtak egy igen érdekes MMO játékot, a stílusból.

A képek alapján egyszerû játéknak tûnik viszont, minden megtalálható benne mint egy átlagos MMORPG-ben, + bizonyos sajátosságokkal is megszínezték a játékot, hogy egyénisége is legyen.

Játszottam régen a CB-vel, nekem tetszett ajánlom figyelmetekbe az alábbi linket.

Main site: http://valkyriesky.gamekiss.com/main.jce