• Chaosman88
    én keresztény vagyok, és hiszek a világvégében! De nem a pogány találgatásokban, hanem amelyik a Bibliában van megírva. Nah ott nincs időpont, csak a világvége közeledtét leíró jelek találhatók meg. Ilyen jelek pl:

a)
    "az emberek viselni fogják a fenevad (Sátán) jelét/számát jobb kézfejükön vagy homlokukon. Senki nem vehet vagy adhat el javakat a jel nélkül."
    - ez a mikrochipekre vonatkozik, amely a bőr alá lesz beültetve, nem is olyan sokára. Ezzel fizethetünk majd kezdetben, és végül már CSAK azzal. Igy teszik kötelezővé: akarsz vásárolni? ÜLTESD BE! Aki pedig beülteti elveszett..

b)
    "számos megmagyarázhatatlan égi jelenség fog bekövetkezni még a kegyelmi időszakban, hogy minél több ember megtérjen az apokalipszis elkezdéséig. Ezeket a jeleket megpróbálják majd féremagyarázni/megmagyarázni, hogy megtévesszék az embereket."
    - http://atv.hu/hircentrum/091012_gigantikus_ufo_alakzat_moszkva_felett___megdobbento_videoval_.html
    - itt ez a videó, ez a jelenség a napokban jelent meg Moszkva egén, nincs rá magyarázat!
    - szerintem lesz még pár ilyen figyelmeztető jel a világvégéig, figyeljetek oda!

c)
    Pio atya próféciái a világvégéről. Most sokan támadtok majd, mert ezeket leírom és mert keresztény vagyok és ezekben hiszek. Azért linkelem most be a próféciákat, hogy olvassátok el és adjatok legalább egy esélyt a dolognak! Ha nem is hiszitek el most rögtön, majd ha eljön az idő jó lesz ha emlékeztek az itt leírtakra, a lelketek és az életetek fog múlni rajta. Tehát a próféciák:
    http://www.karizmatikus.hu/utolso-idok.htm

"jelmagyarázat":
    - kegyelmi időszak:
    amikor érezzük, hogy el kéne menni templomba, meg kéne gyónni, imádkozni kéne stb stb azt hisszük a saját gondolataink. De ezek Isten sugallatai, amelyeket egyfajta kegyelemként fogjunk fel, és csak a kegyelmi időszakban kapunk ilyeneket, utánna már nem. Ebben az időszakban lehet csak megtérni. A világvége ez az időszak után fog bekövetkezni, és ekkor már mindenki el fogja hinni amiket most leírok, de ekkor már nem lesz meg a kegyelem, nem lehet majd megtérni!!
    Pusztán jóindulatból írom, hogy menjetek el gyónni, áldozni amig nem késő!
    - világvége:
    a medjugorjei látnokoknak (lehet utánna olvasni) rendszeresen a mai napig megjelenik a Szűz Mária. A kegyelmi időszak addig tart, ameddig a jelenések is tartanak. Szűz Mária elárulta a kiválasztottaknak, hogy a világvége még az ő életükben be fog következni. Ez lehet holnap, lehet 2012 vagy 50 éven belül akármikor!

Figyeljétek a jeleket, legyetek résen, és olvassátok el a próféciákat amit linkeltem. Köszönöm, hogy végigolvastátok, kicsit hosszúra sikeredett. Építő jellegű hozzászólásokat várok, ha a hitemet támadjátok arra nem fogok reagálni!

Peace